Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τελικά αποτελέσματα Φωκίδας για την περιφέρεια

Ένα τραγούδι για τις μέρες που πέρασαν και τις μέρες που έρχονται

Πολλοί θέλανε να παρουσιάζουν την Φωκίδα σαν τόπο μαύρης αντίδρασης . Συμφέροντα κουτοπονηριά χωρίς καμμιά ελπίδα συλλογικής δράσης .
Αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι σε αυτούς που απέδειξαν οτι οι πολίτες μπορούν να αλλάζουν τα πάντα, αρκεί να το πιστέψουν.
Αφιερωμένο λοιπόν στους Πολίτες στο Προσκήνιο και στο Αυτοδιοικητικό κίνημα, αλλά και σε όλους τους άλλους συνοδοιπόρους, που προσπαθούν και με τους οποίους θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί τις επόμενες μέρες.
Οι τίγρεις που βλέπουμε μπροστά μας είναι χάρτινες άμα εμείς το πιστέψουμε, κάναμε το πρώτο βήμα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Το Αυτοδιοικητικό κίνημα Περιφέρειας Στερεάς για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ανακοίνωση  για το εκλογικό αποτέλεσμα 

“Υπάρχει και άλλος δρόμος”

To εκλογικό αποτέλεσμα καταγράφει ένα αισιόδοξο ξεκίνημα για το Αυτοδιοικητικό κίνημα. Η εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μας δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε μέσα από ένα όργανο που λαμβάνει αποφάσεις, για τα προβλήματα που αναδεικνύουν οι πρωτοβουλίες και τα κινήματα των πολιτών. Μας επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση στην ενημέρωση, μας προσφέρει ένα ακόμη βήμα για την πληροφόρηση των πολιτών και τη διεκδίκηση κοινωνικών αιτημάτων.
Το Αυτοδιοικητικό κίνημα κατέγραψε ψηλά ποσοστά σε περιοχές που υπήρχαν κινηματικές δράσεις και συλλογικότητες. Αποτελεί ένα θετικό προηγούμενο για την δράση των πολιτών που αγωνίζονται ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι σε κοινά προβλήματα και δεν περιορίζονται σε γενικόλογες και ανέξοδες εν τέλει πολιτικολογίες, χωρίς να χάνουν ούτε σε ...