Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

34o Ράλλυ ΕΛΠΑ:


Ο Άρης Βωβός επέβαλε από νωρίς το δικό του νόμο στις ειδικές διαδρομές.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι Βωβός-«ΕΛ-ΕΜ» την πρώτη ημέρα του 34ου Ράλλυ ΕΛΠΑ. Οι περσινοί Πρωταθλητές, επέβαλαν το δικό τους νόμο από την πρώτη ειδική του αγώνα, και στο τέλος της σημερινής ημέρας, μπορούν και απολαμβάνουν μία σημαντική από τους διώκτες τους διαφορά, η οποία και τους καθιστά φαβορί για τη νίκη. Ευτυχώς για τα 49 πληρώματα, η ...

Ο Ν.Στουπής υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΝ

alt
Τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού «Ριζοσπαστική και οικολογική συνεργασία για τη Στερεά πολίτες ενάντια στο μνημόνιο» παρουσίασε στη Λαμία ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης που στηρίζεται από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Νίκος Στουπής. Σύμφωνα με τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κόμματος οι εκλογές του Νοεμβρίου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι οι πρώτες που διεξάγονται μετά την υπογραφή του μνημονίου.

Το Μυστικό Στα Μάτια Της Η ταινία της Κυριακής στην Άμφισσα

 Την Κυριακή στις 21:00

Ο Benjamin Esposito (Ricardo Darin) είναι πλέον συνταξιούχος και η καριέρα του ως δικαστικός επιμελητής έχει τελειώσει.
Αιώνια ερωτευμένος με την αφεντικίνα του και αθεράπευτα ρομαντικός, προσπαθεί να βρει κάτι που θα τον εξιτάρει στις ελεύθερες ώρες του. Αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο που στηρίζεται σε μια υπόθεση με την οποία άρχισε να ασχολείται πριν από 20 χρόνια. Με μόνη βοήθεια την Irene (Soledad Villamil), η μνήμη του γυρίζει στο χρονικό της υπόθεσης βιασμού και φόνου και θυμάται έντονα τα συναισθήματα που του προκάλεσε και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην οπτική της δικής του ζωής και ευτυχίας...

Σταύρος Κ. Πολίτης: δεν αποδέχομαι τη συμμετοχή μου στην επιτροπή εκλογικού αγώνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ Κ. ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι από τον Μάιο 2010 έχω παραιτηθεί από το αξίωμα του γραμματέα ΠΑΣΟΚ Δ.Ο. ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ, έχοντας δημοσιοποιήσει και κοινοποιήσει τα αίτια αυτής μου της απόφασης.
Παρ όλες τις (προφορικές) παραινέσεις που μου έγιναν τότε από διαφόρους, μεταξύ αυτών και από το γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ κο Πέτρου , έχω αρνηθεί την επαναφορά μου.
Θεωρώ ότι η αυθαίρετη χρήση του ονόματός μου στην επιτροπή εκλογικού αγώνα ...