Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεδριάζει το αυτοδιοικητικό κίνημα σε όλη την Στερεά , αύριο στην Άμφισσα

Δελτίο τύπου
30/9/2010

Με μεγάλη συμμετοχή σε ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες επιλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς

Με ανοιχτές συνελεύσεις που τις χαρακτηρίζει η άμεση δημοκρατία και η μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς.
Ο Κώστας Κουρκούτης, πρώην δήμαρχος Θήβας, πανελλήνια γνωστό στέλεχος της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης, μέλος του ΣΥΝ, αποδέχθηκε ομόφωνη πρόταση να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας.
Η Δέσποινα Μαρίνου, ανένταχτη από το χώρο της αριστεράς και της οικολογίας, με ...

'Ελπα Ράλλυ το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα - Προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, το πρόγραμμα καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες

Τις 50 έφτασαν οι συμμετοχές...

Με επίκεντρο την Ιτέα, 50 ελληνικά και διεθνή πληρώματα θα αγωνιστούν στις 2-3 Οκτωβρίου στο 34ο Ράλλυ ΕΛΠΑ, που αποτελεί τον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ καθώς και τον 6o και 7ο του Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Στις χωμάτινες επιφάνειες των πέντε επαναλαμβανόμενων εξαιρετικών ειδικών διαδρομών θα βρεθούν οι βασικότεροι διεκδικητές των ελληνικών τίτλων καθώς και πρωταγωνιστές του ΕΠΡ. Μεταξύ αυτών, τις εντυπώσεις αναμένεται να κερδίσουν οι πολύπειροι στο χώμα Άρης Βωβός-«ΕΛ-ΕΜ», Δημήτρης Παπαδημητρίου – Γιώργος Πολυζώης, Πάνος Χατζητσοπάνης-Νίκος Πετρόπουλος όπως και οι Δημήτρης Μίχος-Κώστας Χειράκης και άλλοι συνδυασμοί. Την ίδια στιγμή το «παρών» θα δώσουν ο ...

Ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις κατά διαδηλωτών!!!

Είναι αδίστακτοι και θέλουν να ληστέψουν την Ελληνική κοινωνία.Αν δεν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν ακόμα και τον στρατό.
Δεν το πιστεύετε; 
 Διαβάστε την είδηση:

Σε ασκήσεις ετοιμότητας για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων επιδίδονται τις τελευταίες μέρες οι Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού στο Μεγάλο Πεύκο όπως αποκάλυψε το εβδομαδιαίο περιοδικό 'Επίκαιρα', συμφερόντων Λιβάνη.
Οι ένστολοι εκπαιδεύονται στη ρίψη χημικών και δακρυγόνων αλλά και στη σώμα με σώμα ...

Κίνηση πολιτών απο Δίστομο, Στείρι, Αράχωβα, Αντίκυρα.

Την Παρασκευή ( 24/9/2010 ) συναντηθήκαμε πολίτες από το Δίστομο, το Στείρι, την Αράχωβα και την Αντίκυρα με ενεργό συμμετοχή τα τελευταία χρόνια στα τοπικά κινήματα και τους κοινωνικούς αγώνες.
Διαπιστώσαμε ότι:
· ότι το πρόγραμμα Καλλικράτης, παρά την καθιέρωση της εκλογής των Δημοτικών και Περιφερειακών Οργάνων, στην ουσία, οδηγεί σε δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα λογοδοτούν πολύ λιγότερο στους πολίτες και θα ελέγχονται πολύ περισσότερο από κεντρικές ...