Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ..ΠΟΛΙΤΩΝ..

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Αρχίζει να διαμορφώνεται , αγαπημένοι μας φίλοι , το πολιτικο..αυτοδιοικητικό Δωρικό σκηνικό , και , δυστυχώς , δεν βλέπουμε κάτι καινούριο , κάτι που χρόνια περιμένουμε αλλά δεν...έρχεται .

Η ίδια ..ξεφτισμένη συνταγή , των ..χρισμάτων και των ..περατρεχάμενων , κατά τα άλλα ..όλοι μας μιλάνε για νέα εποχή , νέες αντιλήψεις και νέο πολιτικοκοινωνικό ..οικοδόμημα , με τι όμως ; με φθαρμένα , παλιά..υλικά ; Εμ 'ετσι αδέρφια δεν γίνεται , καινούριο κουσούμι με παλιό ύφασμα , γίνεται ; φυσικά και δεν γίνεται ..

Προσπαθούν να μας παρουσιάσουν για..νεαρούλα , μια γριά ξεδοντιάρα , πασπαλίζοντάς την με φκιασίδια και αρώματα , για τόσου..χαζούς μας έχουν φαίνεται , καλά το 'λεγε ο Μηλιώκας στο τραγούδι του : Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και........κες..

Φαντασθείτε ... ανεξάρτητους υποψήφιους , που ...

Παπαλάιος εναντίον Φουσέκη για τον νέο Δήμο Δελφών

Ιτέα 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω και από τα βάθη της καρδιάς μου και να συγχαρώ όσους Δημοτικούς Συμβούλους και συνεργάτες μου παλιούς και νέους κάλεσε ο Νομάρχης κ. Νικόλαος Φουσέκης στην Νομαρχία ή στο σπίτι του και του αρνήθηκαν, με ευγενικό τρόπο, να συμμετέχουν στον συνδυασμό του. Βέβαια ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και σωματείου Αλληλεγγύη

Λιβαδειά 26/8/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά, την Τετάρτη 25/8/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και του Σωματείου « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ », με τις Εργολαβικές Επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αλουμινίου, σε μια προσπάθεια ώστε τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν να λυθούν με διάλογο και όχι με ...

Η Ν.Δ ΕΔΩΣΕ ΤΟ " ΧΡΙΣΜΑ " ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ

Διαβάστε τις "Δημοκρατικές διαδικασίες" με τις οποίες οι φεουδάρχες παλεύουν για το χρίσμα από τον αρχηγό, ενώ οι υπήκοοι απλώς περιμένουν τον ηγέτη που θα προσκυνήσουν.
Τα ίδια γίνονται και απο το άλλο κόμμα, όπου απλώς οι υποψήφιοι εκθέτουν και ανθρώπους σαν δήθεν υποψηφίους τους για να αυξήσουν την δήθεν πλουραλιστικότητά τους.

Το χρίσμα στο Τάσο Παγώνη έδωσε για τον Δήμο Δωρίδας τελικά η Νέα Δημοκρατία .
Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονο παρασκήνιο , ...

Σχολές πληροφορικής στην Ιτέα

Το Expert In Ιτέας σας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την νέα σχολική περίοδο 2010-2011
άρχισαν απο την 1 Σεπτεμβρίου
Τα προγράμματα απευθήνονται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού &  Γυμνασίου ,
αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τον υπέροχο κόσμο της πληροφορικής που βρίσκεται ...