Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πάμε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, απελευθερώνοντας τους δρόμους!


Πάμε ΔΕΘ σηκώστε τις μπάρες

Δυναμικό και ανεξάρτητο παρόν στη ΔΕΘ οργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων κατά των Διοδίων, πολλές οργανώσεις και συλλογικότητες, μεταξύ αυτών και η ΒΙΟΖΩ. Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οργανώνεται μεγάλη πορεία αυτοκινήτων, που θα ξεκινήσει από τα διόδια Αφιδνών και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς θα ανοιχτούν οι μπάρες και θα διέρχονται τα αυτοκίνητα χωρίς καμία καταβολή διοδίων, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Ελεύθεροι δρόμοι για όλους χωρίς διόδια

Αυτοκινητοπορεία από τα διόδια Αφιδνών στην Θεσσαλονίκη ...

Mε δύο αποφάσεις του ΥΠΕΚΑ Ανοίγει η αγορά φωτοβολταϊκών



Στη διευκόλυνση των μικροεπενδυτών και στον περιορισμό της γραφειοκρατίας, ώστε να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση μικρών εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε περιοχές εντός και εκτός σχεδίου, καθώς και στην ενσωμάτωσή τους σε κτήρια στοχεύουν δύο νέες υπουργικές αποφάσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Οι αποφάσεις «Εγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτήρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών και σε οικισμούς» και «Εγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε εκτός ...