Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας” συμμετέχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Δελτίο τύπου

Το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας” συμμετέχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Στην τελευταία συνέλευση της πρωτοβουλίας πολιτών “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας”, που έγινε την Κυριακή 25/7 στη Λιβαδειά, αποφασίστηκε η συγκρότηση εκλογικού σχήματος, το οποίο θα διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών της περιφέρειας στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε ένα περίγραμμα εκτιμήσεων για το πολιτικό και αυτοδιοικητικό περιβάλλον στη συγκεκριμένη συγκυρία, καθώς και το γενικό πλαίσιο των διεκδικήσεων της πρωτοβουλίας, το οποίο δημοσιοποιούμε σήμερα.
Η πρωτοβουλία “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” συγκροτήθηκε από πολίτες, με ενεργό συμμετοχή τα τελευταία χρόνια στα τοπικά κινήματα και τους κοινωνικούς αγώνες, σε όλο ...

Ευχαριστείες στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας για την δημιουργία της Λέσχης «ΑΥΡΑ»



Ένα ευχαριστώ είναι λίγο…….

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια, για να ευχαριστήσουμε την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας για την δημιουργία της Λέσχης «ΑΥΡΑ» στην Ιτέα και ειδικά για τη δημιουργία της ομάδας « ART THERAPY».

Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν το πόσο όμορφα περάσαμε αυτή τη χρονιά , που ξεδιπλώσαμε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του εαυτού μας , εκτονώσαμε ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ..." ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"..ΣΦΑΓΗ..



Χαμός , αγαπημένοι μου φίλοι , γίνεται με τον Καλλικράτη , όλοι ..πιέζουν και..γλύφουν για να πάρουν το πολυπόθητο ΄" χρίσμα ", τι είναι το χρίσμα; μη μου πείτε βέβαια πως δεν ξέρετε τι είναι το χρίσμα , γιατί δεν θα σας πιστέψω , το χρίσμα λοιπόν είναι κάτι σαν δαχτυλίδι αρραβώνος , και το δίνουν τα κόμματα στους εκλεκτούς τους για να γίνουν Δήμαρχοι , Νομάρχες κλπ..κλπ .

Κανονίζουν δηλαδή αυτά , το ποιός θα μα κουμαντάρει και θα μας..ταλανίζει , λες κι' ....

BEACH PARTY:ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον Julian (juju) Marley stis 18 Αυγούστου στην ΕΡΑΤΕΙΝΗ Φωκίδας



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
ΣΤΙΣ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ

Το opening act της συναυλίας θα κάνουν οι ANNA MYSTIC + MC και οι YINKA FRONTAL ATTACK,

η προσκληση ανέρχεται στα 15E

Beachwave 2010 στα Άσπρα Σπίτια, 6-7 και 8 Αυγούστου

Η “4Wave Crew” και ο Johnny Morris, που εχει αναλάβει την οργάνωση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση του 1ου τριήμερου Live Summer Party Festival στην περιοχή μας!
To event αυτό θα διεξαχθεί στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου στο Beach Volley, θα διαρκέσει 6-7-8 Αυγούστου με τον τίτλο “BEACHWAVE 2010” και θα είναι ολοήμερο!
Τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα γεμίσουν party events και μουσική απο ...

Πυρκαγιά στον Άγιο Σπυρίδωνα Τολοφώνας


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες στις 8 το βράδυ σε αγροτική περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Σπυρίδωνα του δήμου Τολοφώνας. Η φωτιά με την βοήθεια των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή πήρε διαστάσεις και η αρχική εστία έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Στο κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου σήμανε συναγερμός και αμέσως στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβεστικά οχήματα και ...