Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ιδιώτες στην καθαριότητα της Άμφισσας, που να εφαρμοστεί και ο Καλλικράτης τι έχει να γίνει

Ο Ασημακόπουλος άρχισε τις ιδιωτικοποιήσεις πριν ακόμα αρχίσει να εφαρμόζεται ο Καλλικράτης.
Έτσι φαίνεται είναι οι θιασώτες της αγοράς, βιάζονται να αρχίσουν μπίζνες με τις ιδιωτικές εταιρείες και να μεταβιβάζουν τα έξοδα στους Δημότες.
Όσο για τα επιχειρήματα, μόνο αιφνιδιασμό δεν μπορεί να αποτελεί για  μια υπηρεσία η συναξιοδότηση των υπαλλήλων της.
Τι γίνεται στον Δήμο Άμφισσας δηλαδή μαζεύουν σκουπίδια αυτοί που είναι να βγουν στην σύνταξη και έχουν τους νέους...

«ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΓΜΑΤΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΗΛΟΣ (τηλ.: 210 9422075) το νέο βιβλίο του Ευθυμίου Ταλάντη. Περιλαμβάνει μια συλλογή 21 διηγημάτων με τον τίτλο «ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΓΜΑΤΑ».


ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ


Διαυγή ως ο κρύσταλλος, από κρουσταλλοπηγή αναβλύζουσα καθάρια νερά, είναι τα είκοσι ένα (21) διηγήματα, του φίλου λογοτέχνη από την Άμφισσα Ευθυμίου Χαρ. Ταλάντη, που πήρα κι έχουν τίτλο «Κρουσταλάγματα». Οι εκδόσεις ΠΗΛΟΣ κυκλοφόρησαν στην Αθήνα, το 2010, είναι σε μικρό σχήμα κι έχουν 262 σελίδες. Τα χάρηκα στ΄ αλήθεια τα τρία πρώτα βραβευμένα και τα υπόλοιπα της σειράς, για το σπινθηροβόλο πνεύμα και βλέμα που, συγκινήθηκα ...

Το γήπεδο Χρισσού στην τελική ευθεία.

Οι εργασίες στο νέο γήπεδο Χρισσού βρίσκονται πια σε πλήρη εξέλιξη και η εγκατάσταση παίρνει την τελική του μορφή. Ο νέος χλοοτάπητας έχει ήδη τοποθετηθεί και διαμορφώνεται ενώ και ο περιβάλλον χώρος παίρνει την προβλεπόμενη μορφή.
Το νέο γήπεδο θα φιλοξενεί πια σε νέες βάσεις τον "Κρισσαίο" Χρισσού που πέρσι πρωταγωνίστησε στην Α' Κατηγορία του Πρωταθλήματος Φωκίδας χάνοντας την ...

Υποψήφιος και ο Ασημακόπουλος για τον νέο Δήμο Δελφών

Μία υπέροχη βραδιά χάρισε στους Δελφούς ο Αναστάσης Γιακουμής

Μια πραγματικά μαγική βραδιά χάρισε χθες στους Δελφούς ο πιανίστας Αναστάσης Γιακουμής. Μπορεί ένα σύννεφο να προσπάθησε πρόσκαιρα να δροσίσει το αίθριο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να φτιάξει μία ιδανική ατμόσφαιρα για την επερχόμενη μουσική βραδιά.
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από την Δημαρχεύουσα Δελφών κα Λέλα Μπακολουκά προς ...

Οι ΜΠΛΕ στη Σεργούλα


«Μία φορά κι έναν καιρό», ονομάζεται το νέο τραγούδι των ΜΠΛΕ και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό «παραμύθι» από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας λένε στην παιδική μας ηλικία. Το συγκρότημα ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί το Σάββατο 24 Ιουλίου στο beach-bar “InDalio” στην παραλία Σεργούλας, 25 χλμ. απ’ τη Ναύπακτο.
Οι Μπλε, δίνοντας σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση τον καλύτερο τους εαυτό παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.
Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση. Εκτός από δικές ...