Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Έκκληση για διάλογο και κοινή δράση της Αριστεράς


Τη συγκρότηση αριστερού βήματος διαλόγου και κοινής δράσης ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες, προσωπικότητες της πνευματικής, καλλιτεχνικής και αυτοδιοικητικής Αριστεράς. Οι συμμετέχοντες, παρουσίασαν μια έκκληση, την οποία υπογράφουν 75 προσωπικότητες, για κοινή δράση όλων των κομμάτων και οργανώσεων του αριστερού χώρου με στόχο τη διαμόρφωση του ευρύτερου δυνατού ρεύματος ανατροπής του μνημονίου κυβέρνησης- ΔΝΤ- Ε.Ε.
Τη συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Γιώργος Μανιάτης, καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευτύχης Μπιτσάκης, ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Χρήστος Κορτζίδης, δήμαρχος Ελληνικού, Γρηγόρης Καλομοίρης, συνδικαλιστής εκπαιδευτικός και Γιάννης Κιμπουρόπουλος, δημοσιογράφος.
Στο κοινό ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Δεσύλλας, Νίκος ...

Αδελφοποίηση Φιλαρμονικών Άμφισσας και Σκιάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την αδελφοποίηση των Φιλαρμονικών του Δήμου Άμφισσας και του Δήμου Σκιάθου, που έγινε στην πόλη της Σκιάθου την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010, ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας του δύο Φιλαρμονικών.
Η τελετή αδελφοποίησης έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, με την παρουσία των Δημάρχων των δύο πόλεων, Άμφισσας κ. Ασημακόπουλου Ασημάκη και Σκιάθου κ. Πλωμαρίτη Νικολάου και την πανδαισία μουσικής που ακολούθησε με την συμμετοχή των δύο ...