Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κινητοποίηση για το Λιμάνι της Θίσβης

Η κίνηση πολιτών δήμου Θίσβης και η Συμπαράταξη Βοιωτών για το περιβάλλον εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη συνεδρίαση του ΚΑΣ και τη νέα απόπειρα υφαρπαγής απόφασης νομιμοποίησης των παράνομων λιμενικών εγκαταστάσεων στο Βαθύ της Θίσβης.

Καλούν, επίσης, σε μαζική παρουσία στο χώρο συνεδρίασης του ΚΑΣ (Μπουμπουλίνας 20-22, πίσω από το αρχαιολογικό
μουσείο), την Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 3 μ.μ.

Η ανακοίνωση:

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.
για τη νομιμοποίηση των παράνομων λιμενικών έργων στη Θίσβη

Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα τελευταία 2,5 χρόνια, και χωρίς κανένα νέο στοιχείο στο ...

Απάντηση του κ. Σκαρίμπα για τα έργα στην πλατεία της Κίρρας

Σχετικά με προηγούμενο άρθρο μας λάβαμε την παρακάτω απάντηση .


Λέγομαι Ευθύμιος Σκαρίμπας και έχω την εταιρεία Ε.ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. η οποία εκτελεί το έργο στην Πλατεία της Κίρρας , με έδρα 200 μέτρα από την πλατεία αυτή.
Μόλις πριν από λίγο έλαβα γνώση όλων αυτών που γράφετε εδώ ,με καθυστέρηση και με την βοήθεια φίλου internetάκια . Επειδή οι λέξεις «ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ» ΚΑΙ «ΔΙΑΠΛΟΚΗ» αφήνουν ανοιχτά θέματα για τον «ΚΑΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ» .θα ήθελα να δημοσιεύσετε μαζί με τα άλλα σχόλια τα ακόλουθα!
Για την διευκόλυνση όποιου ενδιαφέρεται για την αλήθεια ,μπορεί ο ίδιος ή κάποιος ...

Πύθια Cup

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία έληξε το 10ο «Πύθια Cup» το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας στις 2, 3 και 4 τρέχοντος μηνός.
Κατά γενική ομολογία παικτών, προπονητών και παραγόντων το επίπεδο τόσο των αγώνων όσο και της φιλοξενίας από τον Δήμο Ιτέας ήταν για μία ακόμη φορά υψηλό και πέρα από τις προσδοκίες τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά και το 11ο «Πύθια Cup», εκτός απροόπτου.
Αποτελέσματα Αγώνων...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...


Η «ΩΡΑ των κατηγορουμένων» για την υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου πλησιάζει.
Πέντε μήνες μετά την έναρξη της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας οι ειδικοί φρουροί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης απολογούνται εντός της εβδομάδας, δίνοντας τη δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία συνεδρίαση παρέδωσαν στο δικαστήριο έγγραφα που συνδέονται με το θύμα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η τελευταία έκθεση που είχε γράψει στο σχολείο του με θέμα ...

Εικόνες και ήχοι από την παράσταση “Αχαρνής” του Σταμάτη Κραουνάκη.


Παρασκευή βράδυ 2 Ιουλίου στο θέατρο Φρύνιχος των Δελφών, δόθηκε η πρεμιέρα της παράστασης “Αχαρνής” του Αριστοφάνη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Γρηγόρη Βαλτινό και Κώστα Βουτσά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.
Μια παράσταση προσαρμοσμένη στα προβλήματα που βιώνουμε σήμερα, τον οικονομικό πόλεμο, την οικονομική κατοχή και την πολιτική διαφθορά. Παράσταση που χάρηκα ιδιαίτερα.

Παρά την απαγόρευση βιντεοσκόπησης δεν άντεξα στον πειρασμό ...