Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Και οι χαρλεάδες τον χαβά τους.

EYΠΑΛΙΟ-ΤΟΛΟΦΩΝΑ-ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ τη Γέφυρα του ΡΙΟ

*Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, “ΕΥΠΑΛΙΟ-ΤΟΛΟΦΩΝΑ-ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ”, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ -με μαύρες σημαίες- ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟ.

* ΤΟ 80 % ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ.

* ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Κα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, η οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ !

* ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

*ΤΟΛΟΦΩΝΑ – ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ (όπως σύμφωνα με τις μελέτες και διαβουλεύσεις είχε προταθεί από την αρχή).
Από efpalio.wordpress.com

47 χρόνια από τη δολοφονία του «Ο Λαμπράκης ζει»



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ!!!!!!!!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

1ο Φεστιβάλ χορού με παράλληλες εκδηλώσεις από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Ιτέας

(φωτογραφίες από παλιότερες εκδηλώσεις)
Καλλιτεχνικό εργαστήρι "Φίλων της Τέχνης Ιτέας

Το Καλλιτεχνικό εργαστήρι "Φίλων της Τέχνης Ιτέας" σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβαλ χορού με παραλληλες εκδηλώσεις που θα γίνει στην πόλη της Ιτέας από 28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2010.

* Παραδοσιακοί χοροί...
* Λάτιν χοροί
* Αργεντίνικο τάνγκο

* Παιδικό χοροθέατρο
* Θέατρο ενηλίκων - "ο Πλούτος" του Αριστοφάνη
* Μουσική βραδιά
* Έκθεση ζωγραφικής – ψηφιδωτού – κεντημάτων

Οσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν και να γίνουν χορηγοί καθώς επίσης όσα χορευτικά τμήματα επιθυμούν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6972715454.

Αντώνης και Φαίδων και μερικές εικόνες που δεν μας έδειξαν

Σε συνθήκες πολέμου τα μπλόγκ είναι επικίνδυνα για τους καταπιεστές μας.

Έχουμε Δημοκρατία ή αστυνομικό κράτος; Παρακολουθώντας την τηλεόραση διαπίστωσα ότι καλύτερα τις μέρες των απεργιών να απεργούν και οι δημοσιογράφοι. Γιατί αυτοί που υποτίθεται ότι καλούνται να ενημερώσουν για την αντίσταση των εργαζομένων είναι κυνικοί υπονομευτές, χυδαία παπαγαλάκια και μίσθαρνα όργανα του συστήματος. Κανείς δεν είδε τις προσυγκεντρώσεις.
Προπάντων, κανείς δεν είδε την αστυνομοκρατία σε ολόκληρη την Αθήνα.
Κανείς δεν είδε τις δεκάδες προληπτικές προσαγωγές, την προσπάθεια της αστυνομίας να αποκλείσει κάθε πρόσβαση προς τη συγκέντρωση. Κανείς δεν άκουσε τον Κώστα να ρωτάει στο τηλέφωνο πρωί πρωί για τον Αντώνη. Ο Αντώνης είναι ο γιος του, μαθητής λυκείου, θαυμάσιο παιδί, με ήθος, παιδεία και πολιτικοποιημένος, έμαθε δηλαδή να... μην είναι «ιδιώτης», τουτέστιν ηλίθιος, όπως χαρακτήριζαν στην αρχαιότητα όσους απείχαν της πολιτικής.
Ο Αντώνης προσήχθη χωρίς κανένα λόγο, «προληπτικά» -τι σημαίνει όμως προληπτικά; Ποιος και πως έκρινε ότι ο Αντώνης έπρεπε να εγκλεισθεί για μερικές ώρες στο κέντρο αλλοδαπών στον Κηφισό όσο διήρκεσε η διαδήλωση;- Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Φαίδωνα την πρωτομαγιά. Ο Φαίδωνας είναι φοιτητής. Δεν είναι γραμμένος σε κόμματα, αλλά είναι ενεργός πολίτης. Τον έπιασαν την Πρωτομαγιά οι αστυνομικοί –κι αυτόν προληπτικά- και τον έδειραν πολύ. Ύστερα τον άφησαν.
Τον είδα, χθες, στη Γωνία Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου. Ήταν τρομοκρατημένος. Μου είπε πως δεν θέλησε να μείνει σπίτι. Αλλά δεν ήξερε πώς να επιστρέψει. Οι αστυνομικοί τον έβριζαν και τον απειλούσαν. Πήγα μαζί του μέχρι εκεί που αισθανόταν ασφαλής. Αλλά τι κράτος είναι αυτό που τρομοκρατεί παιδιά και εφήβους; Τι πολιτεία είναι αυτή που εμποδίζει τους πολίτες της να επιτελούν το θεμελιώδες δικαίωμά τους να συνέρχονται και να διαδηλώνουν; Και επειδή μία δημοκρατία κρίνεται από το βαθμό της αστυνόμευσης και του αυταρχισμού της, τίθεται το ερώτημα: Πόση και τι δημοκρατία έχουμε σήμερα στην Ελλάδα;
του Γιώργου Παπασωτηρίου
Από Βοιωτικά

Πεζοπορία Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας διοργανώνει πεζοπορία από Καρούτες προς Κοκκινάρι στην Γκιώνα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, την άφιξη των ορειβατών στην πλατεία των Καρούτων σήμερα Σάββατο το απόγευμα, όπου θα στηθούν σκηνές κοντά στην πλατεία.
Στις 20:00 θα μοιραστεί φαγητό στις 21:00 θα γίνει ροκ συναυλία και στις 22:00 συναυλία με λαϊκά και ρεμπέτικα.
Την Κυριακή στις 7 θα έχει πρωινό και στις 7:30 οι ορειβάτες θα ... ξεκινήσουν για την κορυφή Κοκκινάρι (1911 μέτρα).
Στίς 11 θα γίνει ο ποδηλατικός γύρος της Γκιώνας και στις 16:00 θα γίνει η τελετή λήξης στην πλατεία του χωριού.
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής δείτε τα τηλέφωνα στην αφίσα δίπλα στο κάτω μέρος.

Είστε τελειωμένοι

Ο Καρατζαφέρης έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, ο Βγενόπουλος έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, η Διαμαντοπούλου έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, και τώρα έχει πρόβλημα με τα μπλογκ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσοι κυκλοφορούν με μπράβους έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ.

Δεν είναι κάπως περίεργο η χώρα να έχει χρεοκοπήσει και ξαφνικά όλες οι εξουσίες να έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ;


Λοιπόν, μάγκες, εσείς έχετε πρόβλημα με τα μπλογκ και εγώ έχω πρόβλημα μαζί σας. Έχω ... πρόβλημα με τη φριχτή διαπλοκή των πολιτικών με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ρε μπαγάσηδες, χρεοκοπήσατε τη χώρα και σας ενοχλούν τα μπλογκ;

Ποιοι είναι οι μπλόγκερ; Οι μπλόγκερ είναι οι πολίτες – άρα, τους ενοχλούν οι πολίτες. Τι είναι τα μπλογκ; Τα μπλογκ είναι τα μέσα ενημέρωσης όσων έχουν αντιληφθεί πως η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Τσίμας, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας –και τα υπόλοιπα τηλεπαπαγαλάκια- είναι υπηρέτες αυτών που ξέσκισαν και συνεχίζουν να ξεσκίζουν τη χώρα. Και είναι εκατομμύρια πια αυτοί που το πιστεύουν αυτό. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις σας – ζώα!

Τόσα χρόνια αποθεώνατε τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τώρα –που η χώρα πτώχευσε- θέλετε να συνεχίσετε να υπάρχετε και να βγάζετε λόγο, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γλυκά μου. Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τίμημα. Και θα το πληρώσετε. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Γι’ αυτό σας έχει πιάσει πανικός.

Το θράσος πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, καναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και τηλεδημοσιογράφων είναι τεράστιο.

Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. Πρέπει να τους χτυπήσουμε ανελέητα.

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Διαλύστε τους. Είναι εχθροί του λαού.


Από pitsirikos.net

Καλημέρα με ένα βίντεο από την κεντρική αγορά της Valencia...

...τραγουδιστές της όπερας της πόλης είναι μεταμφιεσμένοι σε πωλητές. Ξαφνικά από τα μεγάφωνα αρχίζει να ακούγεται μουσική από την όπερα Traviata του Verdi και... δέστε τι υπέροχο ήταν αυτό που ακολούθησε..

ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με αίμα βάφτηκε η αποψινή διαμαρτυρία των Κολινδρινών για τον "Καλλικράτη" στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας, όπου εκατοντάδες κάτοικοι είχαν κλείσει την εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έδρα του δήμου Πύδνας που είχε αρχικά παραχωρηθεί στον Κολινδρό, αλλά αργότερα δόθηκε στο Αιγίνιο.
Ένας οδηγός μαύρου χρώματος Ι.Χ. όρμηξε με φόρα και πέρασε με το αυτοκίνητο του πάνω από το κορμί ενός 30χρονου διαδηλωτή, αφήνοντας τον βαριά τραυματισμένο και αιμόφυρτο πάνω στην άσφαλτο και αφού ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξαφανίσθηκε.
Στο σημείο προκλήθηκε πανικός και οργή από τους διαδηλωτές και αρκετοί τα έβαλαν με την αστυνομία που δεν ........
κατάφερε να συλλάβει επιτόπου τον δράστη.
Πάντως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τον έχουν συλλάβει.
Από http://kafeneio-gr.blogspot.com/