Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Τα στατιστικά Μαρτίου 2010 του Iteanet

Μεγάλη αύξηση της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας μας παρατηρήθηκε και κατά τον μήνα Μάρτιο. Οι αναγνώστες μας από 15.097 τον Φεβρουάριο έγιναν 17.401 τον Μάρτιο, δηλαδή μία αύξηση κατά 2.300 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 15%.
Οι σελίδες που προβλήθηκαν έφτασαν στις 43.877 τον Μάρτιο από 37.417 τον Φεβρουάριο, δηλαδή είχαμε μια αύξηση κατά 6400 σελίδες και ποσοστό 17%.
Αυτά η μεγάλη αύξηση της αναγνωσιμότητας έφερε και μεγάλη βελτίωση στην κατάταξη της ιστοσελίδας με βάση την ιστοσελίδα alexa.
Έτσι η σελίδα μας πλέον βρίσκεται στην θέση 324.173 στην παγκόσμια κατάταξη από την θέση ... 446.088 που είχε τον προηγούμενο μήνα ενώ στην Ελλάδα έχει πλέον την θέση 1.405.
Τα αποτελέσματά μας είναι παραπάνω από καλά γιατί αναφερόμαστε σε γεγονότα που αφορούν μια μικρή επαρχία όπως είναι η Φωκίδα.
Η επισκεψιμότητα της σελίδας μας και η κατάταξή της, συγκρίνεται πλέον με ιστοσελίδες από άλλες γειτονικές περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό.
Το γεγονός αυτό μαζί με το γεγονός της αύξησης των ιστοσελίδων από την περιοχή που λειτουργούν διάφοροι τοπικοί Σύλλογοι και τους έχουμε τοποθετήσει στην διπλανή στήλη, δείχνει ότι η ενημέρωση μέσω του ίντερνετ έχει ενισχυθεί πολύ στην περιοχή μας, γεγονός που μας δίνει χαρά και ικανοποίηση γιατί έχουμε συνεισφέρει και εμείς από την μεριά μας .
Ένας επιπλέον λόγος που μας δίνει χαρά αυτή η ανταπόκριση, είναι οτι δεν έχουμε επιλέξει τον εύκολο δρόμο, της προβολής των οικονομικά και των πολιτικά ισχυρών, που έχουν την δυνατότητα να μοιράζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε άτομα και Συλλόγους για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Αυτό είναι το διαφορετικό που συνέβη, ένα βότσαλο έπεσε στην λίμνη της επαρχιακής ζωής, λέγοντας τα πράγματα φανερά , υπερασπίζοντας το περιβάλλον και τις κινήσεις πολιτών, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, προβάλλοντας τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα όπως και τους συλλόγους της περιοχής.
Η νέα δυνατότητα επικοινωνίας έχει πλέον δημιουργηθεί και δίνει άλλες δυνατότητες παρεμβάσεων στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε που έχετε το iteanet στην κορυφή.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βλέπει την κατάταξη των διάφορων ιστοσελίδων κατά alexa μπορεί να εγκαταστήσει το alexa toolbar

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στην Άμφισσα


Στην Άμφισσα θα βρεθούν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, όπου θα ψάλλουν στο Μητροπολιτικό Ναό της πρωτεύουσας της Φωκίδας τους Θρήνους της Παναγίας και τα εγκώμια κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου . ----

Περιοδικό Δαδί απο την Αμφίκλεια


Μας στείλανε σε ηλεκτρονική μορφή το περιοδικό ΔΑΔΙ, με θέματα που αφορούν το Δήμο Αμφίκλειας.
Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε κι εσείς ηλεκτρονικά στο link:

http://issuu.com/parnassos/docs/dadi-1c?viewMode=magazine

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο στον Δρόμο Ιτέας - Ναυπάκτου

Ανώνυμη καταγγελία για τον Διοικητή του Νοσοκομείου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ανοιχτή Διακυβέρνηση αποφάσισε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας να προΐσταται ένας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εξ ΕΥΒΟΙΑΣ , ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δεν είχε υποβάλλει αίτηση για το Νομό Φωκίδας.

Μετά από 6 μήνες κωλυσιεργίας και μαγειρέματος καθώς και αρκετού παρασκηνίου η απέχουσα τάχα βουλευτής ΞΥΠΝΗΣΕ και έφερε την Εύβοια στη Φωκίδα γιατί στη Φωκίδα που την υποστήριξαν με τη ψήφο τους ήταν όλοι βλάκες . αμόρφωτοι και απολιτικοποίητοι άρα και ανίκανοι... για τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Θα έρθουν όμως μεθαύριο να μαζέψουν τα πρόβατα για την απαιτούμενη στήριξη των μέτρων, για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ,για τη δημιουργία νέων στελεχών και φυσικά για τη διαιώνιση δικού τους αρεστού Πασοκικού
κατεστημένου.

Η απαξίωση των Τοπικών Στελεχών δεν έχει όριο.

Η ιστορία όμως μας έχει διδάξει ό,τι: Ο καιρόc έχει γυρίσματα και ο καιρόc περνά τόσο γρήγορα και οι πολιτικοί εισπράττουν αυτό που
παρήγαγαν και δημιούργησαν.

Η σιωπή των αμνών βέβαια στη παρούσα κατάσταση τους βολεύει, αλλά όχι για πολύ. Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Βέβαια το κόμμα τι έπραξε. Κοιμάται? Ο Γραμματέας και αυτός κοιμάται?

Όταν λοιπόν με το καλό ξυπνήσουν τότε όλοι μόνο στα όνειρά τους θα θυμούνται τη Φωκίδα , αλλά δεν θα τους θυμάται εκείνη.

Η υπομονή όπως λένε έχει και τα όριά της. Εμείς έχουμε για λίγο ακόμη και περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε τα νεότερα για τα έργα, για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του Νομού για όλα όσα πριν ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν.

Και θα γελάμε ή θα κλαίμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την καταγγελία αυτήν την δημοσιεύσαμε παρότι ανώνυμη γιατί δεν έθιγε άμεσα συγκεκριμένα πρόσωπα παρά μόνο πολιτικά πρόσωπα στα οποία είναι επιτρεπτή η κριτική.

Απλήρωτα τα Stage για το Πάσχα


Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας προς τις αποφάσεις κάποιων που μας άφησαν τέτοιες μέρες που είναι απλήρωτους. Είπαν να τους ενοχλήσουμε μετά τις 10 Απριλίου για να μας πούνε πότε θα μας πληρώσουν !!!

Άρα να πούμε στα παιδιά μας, στους συγγενείς μας και κυρίως στις τράπεζες και τα supermarket ότι θα τους πληρώσουμε όταν θα φιλοτιμηθούν να μας πληρώσουν και εμάς.

Μας αποκαλούν «παιδιά», όμως ποιός γονιός αφήνει τα παιδία του χωρίς τα βασικά ??? Χωρίς ... μισθό, χωρίς ένσημα, χωρίς ασφάλεια ???

Αναφέρουν συνεχώς πως θέλουν αξιοκρατία και πως άδικα είμαστε εδώ που είμαστε. Δεν μας είπαν, όμως, πως διορίστηκε στο Εργατικό Κέντρο Πρεβέζης πρώην εργαζόμενος stage στην θέση γραμματέας. Το ΑΣΕΠ λέει καθυστερούσε και έτσι αυτοί ενήργησαν αυτοβούλως.

Επιπλέον αναφέρουν πως δεν θα γίνουν προσλήψεις, ωστόσο διόρισαν και θα διορίσουν συγγενείς και φίλους στην Βουλή !!!

ΚΑΪΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής stage Ν. Φωκίδας

5 και 6 Απριλίου, Εκδηλώσεις μνήμης στην Αγία Ευθυμία

Ο Δήμος Άμφισσας και το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Ευθυμίας διοργανώνουν, στις 5 και 6 Απριλίου 2010, διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα του χωριού στις 9 Απριλίου 1943 από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 5 Απριλίου

Ώρα 6.00 μ.μ.

Συνάντηση των “Μαρτυρικών Χωριών” της ... Φωκίδας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Ευθυμίας.

Τρίτη 6 Απριλίου

Ώρα 9.20 π.μ., Άφιξη επισήμων στον Ι.Ν.Γέννησης της Θεοτόκου Αγίας Ευθυμίας.

Ώρα 9.30 π.μ., Πέρας άφιξης επισήμων.

Ώρα 10.00 π.μ., Μνημόσυνο πεσόντων στον Ι.Ν.Γέννησης της Θεοτόκου.

Ώρα 10.30 π.μ., Πορεία επισήμων και κατοίκων προς το μνημείο της εθνικής αντίστασης. Πραγματοποίηση τελετής.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στις εκδηλώσεις μνήμης για να τιμήσουμε τις θυσίες του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Περιγραφή της δολοφονίας απο 17χρονο

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 Ανοιγμα των διοδίων στη Τραγάνα τη Μ. Πέμπτη 1/4/2010 Απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας για ανοιγμα των διοδίων τ


Απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας για ανοιγμα των διοδίων την Πέμπτη 1/4/2010 και ώρα 5 με 8 το απογευμα.
Να είμαστε εκεί!!!!

Απονομή των επαίνων έτους 2009 στο Γαλαξίδι


Απονομή των επαίνων έτους 2009

ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
«ΚΛΗΡ/ΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΜΑ»


Ο Δήμαρχος Γαλαξιδίου Δρόσος Αγγουράς και το Δημοτικό Συμβούλιο έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην απονομή των επαίνων από το ΚΛΗΡ/ΜΑ ΝΙΚ. ΜΑΜΑ στις μαθήτριες και τους μαθητές που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. κατά τις ... Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2009.
Η τελετή θα γίνει την Τρίτη 6 Απριλίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Παρθεναγωγείο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ