Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ: Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων στην Αλουμίνιον της Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ: Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘ/ΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Μισθωτού: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ.
Εργοδότη: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.

Χρονολογία προσφυγής: 8/3/2010
Χρονολογία πρόσκλησης: 8/3/2010
Χρονολογία συζήτησης: 15/3/2010 ώρα 12:00 π.μ.

Περίληψη Διαφοράς

Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων

Αποτέλεσμα Επέμβασης: Την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα προσήλθαν στην υπηρεσία ο καταγγέλλων κ. Οικονόμου αντιπρόεδρος του εργοστασιακού σωματείου ΕΝΩΣΗ, ο κ. Ζιάρας ... ταμίας, ο κ. Κυτέας μέλος του Δ.Σ. του ιδίου σωματείου και ο κ. Σ. Παπαδημητρίου μέλος του Ε.Κ. Λιβαδειάς. Την επιχείρηση εκπροσώπησε ο κ. Κων/νος Σγούρας.

Αναγνώσθηκε η καταγγελία του κ. Οικονόμου ο οποίος εκτός αυτών που αναγράφονται, ζητά να του καταβληθούν εκτός του επιδόματος οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2009 οι τόκοι από την συμφωνηθείσα ημερομηνία καταβολής ήτοι τις 5/3/2010 και ζήτησε να καθαρισθεί η ακριβής ημερομηνία καταβολής του ανωτέρου επιδόματος μετά την 24/3/2010 που θα πραγματοποιηθεί η γενική Συνέλευση των μετόχων του Ομίλου Μυτιληναίος Α.Ε.

Ο κ. Ζιάρας δήλωσε ότι: Ζητάω να μου καταβληθούν οι αποδοχές του πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων βάση της Διμερούς Συμφωνίας που υπέγραψε το Αλουμίνιο της Ελλάδος με το Σωματείο ΕΝΩΣΗ.

Ο κ. Κυτέας δήλωσε ότι η εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε. γνωρίζει ήδη τα οικονομικά τους αποτελέσματα και ανεξαρτήτως του πότε ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ θα γνωρίζει για τα δικά του, σύμφωνα με την υπογραφείσα Διμερή Συμφωνία όφειλε να τα καταβάλλει από την μισθοδοσία του Φεβρουαρίου έτους 2010.

Ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι η τακτική της εταιρίας να μην χορηγήσει το πριμ των οικονομικών αποτελεσμάτων με την δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει αυτά δεν ισχύει διότι υπάρχουν δημοσιεύματα με την υπογραφή του κ. Κόντου (Δ/ντου επενδύσεων του ομίλου) που αναφέρουν ότι τα κέρδη της επιχείρησης προβλέπονται στο ύψος των 70 εκατομμυρίων ευρώ και άνω.

Ο κ. Σγούρας δήλωσε ότι η εταιρεία οφείλει να καταβάλει με βάση την υπογράφουσα διμερή συμφωνία το Επίδομα των οικονομικών αποτελεσμάτων εφόσον τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς 2009 θα γνωστοποιηθούν στις 23/3/10. Η Εταιρεία έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την διμερή συμφωνία 2008 – 2009 η οποία είχε υπογραφεί πριν εκδηλωθεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση των οποία διέρχεται από το έτος 2008 μέχρι σήμερα. Ειδικά για το έτος 2009 τα αποτελέσματα της βιομηχανικής δραστηριότητας αναμένεται να είναι αρνητικά σε ύψος πρωτόγνωρο για την ιστορία της εταιρίας.

Η Υπηρεσία μας τελεί εν αναμονή καταβολής του πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων δεδομένων ότι ο εκπρόσωπος της επιχείρησης δηλώνει ότι είναι σε ισχύ η διμερής συμφωνία.

Ζητήσαμε να υπάρχει εγγράφως ενημέρωση προς την Υπηρεσία μας για την καταβολή του πριμ, έως τέλος Μαρτίου 2010.

Οι εργαζόμενοι:

Οικονόμου Τ.

Κυτέας Ε.

Ζιάρας (Αρνήθηκε να υπογράψει)

Ο εκπρόσωπος του Ε.Κ.Λ.:

Παπαδημητρίου Σ.

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης:

Κ. Σγούρας
Από anexartitoi.gr

Γυαλί καφενέ στην Άμφισσα

Γυαλί καφενέ Άμφισσα«Εδώ γυρίστηκε ο θίασος» του Αγγελόπουλου

Αστικά και επαρχιακά. Μικρά και μεγάλα. Τα καφενεία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και κάποια απ΄ αυτά τη δική τους, μεγάλη ιστορία. Το ξύλινο δάπεδο του ψηλοτάβανου καφενείου «Πανελλήνιον», στην Άμφισσα, τρίζει, οι ντόπιοι παίζουν πρέφα, κάποιος παραγγέλνει μια Έψα λεμόνι. Ο ιδιοκτήτης Θανάσης Μαστρονικολόπουλος έχει πείρα στο σερβίρισμα: από τα χέρια του ήπιε καφέ η Ρόμι Σνάιντερ. «Δόξες και μεγαλεία έχει γνωρίσει αυτό το καφενείο», λέει ο κυρ Θανάσης και αναστενάζει. Η ... θεατρική σκηνή που υπάρχει στον χώρο μέχρι σήμερα φιλοξένησε δεκάδες παραστάσεις θιάσων, επιθεωρήσεις, πρόζες, χάρη στις οποίες μέσα εδώ γινόταν το αδιαχώρητο! «Ο κόσμος στην Άμφισσα ήταν θεατρόφιλος, άφηναν κότες ή αυγά αντί χρημάτων για να παρακολουθήσουν την παράσταση», συμπληρώνει ο κυρ Θανάσης.

Από το 1936 έως το 1988, ανέβηκαν πολλοί θίασοι με πρώτο εκείνον των Αυλωνίτη, Φωτόπουλου και Μακρή. Στο μυαλό έρχεται η σκηνή από την ταινία «Θίασος» του Αγγελόπουλου που γυριζόταν εδώ μέσα επί πέντε μερόνυχτα, το 1976. Ποιο είναι όμως το μυστικό του καλού καφέ; «Δεν υπάρχει μηχάνημα, έρχονται ανδρόγυνα από την Αθήνα, πίνουν καφέ και μου λένε "φτιάξε, κύριε, και δεύτερο, γυρίζουμε όλη την Αθήνα να βρούμε ένα καφενείο με μπρίκι και τίποτε". Πρέπει να είσαι μερακλής για να φτιάξεις καφέ. Το μπρίκι είναι το μυστικό», λέει ο κ. Θανάσης, ενώ σήμερα οι θαμώνες του ιστορικού καφενείου είναι κυρίως ντόπιοι και ηλικιωμένοι.
Από Τα Νέα

Τον Μάιο ψηφίζεται ο Καλλικράτης. «Μετάγγιση» αρμοδιοτήτων στους δήμους από τις σημερινές Νομαρχίες, ανακοίνωσε ο Ραγκούσης

Μέσα στον Μάιο ψηφίζεται ο Καλλικράτης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ. Όπως σημείωσε οι δήμοι θα είναι περίπου 370 καθως οι μεγάλοι δεν θα πειραχθούν και η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει από τον ΦΠΑ και άλλους φόρους.

Όσον αφορά τις αρμοδιότητες, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι οι δήμοι θα ενισχυθούν με αρμοδιότητες που σχετίζονται κυρίως με την εξυπηρέτηση του πολίτη ή ... έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ασκούνται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Οι νέες περιφέρειες θα έχουν κυρίως αναπτυξιακό ρόλο.

• αρμοδιότητες υγείας

• πολεοδομικές αρμοδιότητες

• πολιτικές πρόνοιας

• προγράμματα δημόσιας υγιεινής

• αρμοδιότητες παιδείας

• αρμοδιότητες εμπορίου.

• αρμοδιότητες ανάπτυξης. έργα υποδομών, αγροτική οδοποιία

• αρμοδιότητες μεταφορών

Οι αρμοδιότητες αυτές θα συνοδεύονται από τους αντίστοιχους πόρους ενώ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν οι "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι" (ΚΑΠ), ενισχυμένοι από φόρους φυσικών και νομικών προσώπων, ακίνητης περιουσίας και ΦΠΑ.

Τέλος ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι δεν πρόκειται να πειραχθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων ανεξάρτητα από τη μεταβολή στην εργασιακή τους σχέση.

Κατεβάστε και διαβάστε ολόκληρη την εισήγηση του Γιάννη Ραγκούση, πατώντας ΕΔΩ

Από e-aftodioikisi.gr

Στη βουλή τα διόδια της Γέφυρας

Την μείωση των διοδίων στη γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου, ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.
Στην ερώτηση που κατέθεσε αναφέρει ότι, η μέχρι σήμερα τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας ΑΕ έχει προκαλέσει τις εντονότατες αντιδράσεις φορέων και κατοίκων, ενώ απ’ ότι προκύπτει τα σημερινά κυκλοφορικά δεδομένα έχουν υπερβεί κατά πολύ αυτά που έχουν προϋπολογιστεί με τη σύμβαση παραχώρησης.

Ο κ. Τσούκαλης ερωτά τον κ. Ρέπα, εάν βάσει των νέων κυκλοφοριακών στοιχείων προβλέπεται πρόωρη λήξη της σύμβασης καθώς και εάν εξετάζετε ως ενδεχόμενο να αναπροσαρμοστεί το ύψος των διοδίων της γέφυρας.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Με το Ν. 2395/1996 κυρώθηκαν από την ελληνική βουλή οι συμβάσεις με τις οποίες το Δημόσιο ανέθεσε στην παραχωρησιούχο εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση και εκμετάλλευση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, παρέχοντάς του το δικαίωμα να εισπράττει διόδια για μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Η μέγιστη περίοδος λειτουργίας ανέρχεται σε 35 χρόνια (Αύγουστος 2039), οπότε και η Γέφυρα θα παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά προβλέπεται από τη σύμβαση η πρόωρη λήξη σε περίπτωση επίτευξης της συμφωνηθείσας απόδοσης στους μετόχους.

Το 2003, η κίνηση μεταξύ Ρίου και Αντιρρίου με τις πορθμειακές γραμμές ήταν κατά μέσο όρο ... 7.000 οχήματα την ημέρα. Το 2004 με την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας, η κίνηση αυξήθηκε σημαντικά, σε περίπου 10.000 οχήματα ημερησίως, σύμφωνα δε με πληροφορίες σήμερα η κίνηση έχει υπερβεί κατά πολύ την προϋπολογιζόμενη από τη σύμβαση παραχώρησης. Η Σύμβαση Παραχώρησης προβλέπει το μέγιστο ποσό διοδίων ανά έτος που μπορεί να εισπράττει ο παραχωρησιούχος, ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για τη διαμόρφωση της τιμολογιακής του πολιτικής, εντός των ορίων της Σύμβασης.

Επειδή η μέχρι σήμερα τιμολογιακή πολιτική του παραχωρησιούχου έχει προκαλέσει τις εντονότατες αντιδράσεις φορέων και κατοίκων ενώ απ’ ότι προκύπτει τα σημερινά κυκλοφορικά δεδομένα έχουν υπερβεί κατά πολύ αυτά που έχουν προϋπολογιστεί με τη σύμβαση παραχώρησης.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1)Ποια κυκλοφοριακά στοιχεία είχαν προϋπολογιστεί και ποια τελικά πραγματοποιήθηκαν κατά τα έτη από 2004 έως και σήμερα και αν βάσει αυτών προβλέπεται πρόωρη λήξη της σύμβασης.
2)Εάν προβλέπεται μηχανισμός ενσωμάτωσης των νέων αυτών δεδομένων ( πρόωρης λήξης της σύμβασης) στην τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας και ποια είναι αυτή.
3)Εάν, κατόπιν των προαναφερόμενων, εξετάζετε ως ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσετε – προς τα κάτω προφανώς – το ύψος των διοδίων της γέφυρας.
Από nafpaktia.com

Καταπολέμιση της κάμπιας των πεύκων απο την Νομαρχία Φωκίδας

Καταπολέμηση της κάμπιας των πεύκων

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας στο πλαίσιο της μέριμνας για την προστασία του περιβάλλοντος, την διατήρηση των ‘’ πνευμόνων ‘’ πράσινου και την ευπρεπή εμφάνιση του Νομού στους επισκέπτες και τους διερχομένους, για άλλη μια χρονιά προβαίνει στον καθαρισμό των πεύκων από τις άσπρες σακούλες, που σχηματίζει η κάμπια των πεύκων που ονομάζεται και ‘’ κάμπια η λιτανεύουσα’’.

Η καταστροφή αυτών των φωλέων δεν αποτελεί μόνον ενέργεια ευπρεπισμού, αλλά και ουσιαστική καταπολέμηση αυτής της κάμπιας , που κατατρώει τις βελόνες των πεύκων, τα καταστρέφει και μειώνει αισθητά την αύξηση των κατά 20-40 %.

Λόγω ευνοϊκών καιρικών συνθηκών φέτος αυξήθηκε υπερβολικά ο πληθυσμός της κάμπιας και ο αριθμός των τελικών λευκών φωλέων, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση... και δημιουργώντας προβλήματα υγείας- αλλεργίες.

Η καταπολέμηση γίνεται Μηχανικά, δηλαδή κόψιμο και κάψιμο των φωλέων ( πλέον φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος) , σε πολύ μεγάλη έκταση στους Δήμους Γαλαξειδίου, Ιτέας, Δελφών, Άμφισσας.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν. Α. ΦΩΚΙΔΑΣ

Βραδιά νεολαίας απο τον Σύλλογο Αρτοτινών


Ο Σύλλογος Αρτοτινών για μία ακόμη φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση της 2ης Βραδιάς Νεολαίας του χωριού μας!

Στις 19 του μήνα (την ερχόμενη Παρασκευή) στο club "Σιδεράδικο", επί της οδόυ Υμμητού 128 στο Παγκράτι, και με ώρα προσέλευσης από τις 23.00 και μετά, θα λάβει χώρα το event!
Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά και να ... γνωριστούμε (όσοι δεν γνωριζόμαστε ήδη) μεταξύ μας!

Το πρώτο ποτό θα είναι δωρεάν από το Σύλλογο.
Οπλιστείτε με κέφι και ζωντάνια, που ούτως ή άλλως διαθέτουμε εμείς οι Αρτοτινοί (!), κι ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Σας περιμένουμε!
Μη λείψει κανείς..

ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών όλης της χώρας το υπόλοιπο ποσοστό της ενιαίας ενίσχυσης. Αντιμέτωποι ωστόσο βρέθηκαν και σήμερα οι αγρότες που έσπευσαν στην ΑΤΕ με το βάσανο των παρακρατήσεων, την ίδια ώρα μάλιστα που παρατηρούνται καθυστερήσεις και σε άλλες πληρωμές τους, γεγονός που δεν θα τους επιτρέψει όπως επισημαίνουν να προχωρήσουν στην νέα καλλιεργητική περίοδο.
Σε απόγνωση είναι οι αγρότες στη Βοιωτία παρά το γεγονός ότι πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους το υπόλοιπο ποσοστό της ενιαίας ενίσχυσης. Όπως υποστηρίζουν τα χρήματα δεν αρκούν για να βγουν οι υποχρεώσεις καθώς αρκετά παρακρατούνται τόσο από την τράπεζα... όσο και από τις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών. Παράλληλα αρκετοί είναι οι αγρότες που είδαν τα βιβλιάριά τους να είναι άδεια μιας και ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί.
Από star-online.gr


Βράσανε αφρίσανε και άρχισαν να πιάνουν κρούστα τα λύματα στην Σκίτσα της Ιτέας


Αφού αραίωσαν απο την βροχή , τα λύματα στην Σκίτσα, με την πάροδο των ημερών βλέπουμε να μεταμορφώνονται.
Άρχισαν να αναπτύσσουν αφρούς στην επιφάνεια και οι αφροί να δημιουργούν κρούστα.
Αν είναι να έρθει καμιά υπηρεσία να πάρει δείγμα ας το κάνει γιατί τα λύματα φαίνεται να έχουν αρχίσει να αντιδρούν με το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες...





σκίτσα
σκίτσα
σκίτσα
σκίτσα
σκίτσα

56χρονος στην Ιτέα επιτέθηκε σε 9χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ιτέας η είδηση της σύλληψης 56χρονου γνωστού συμπολίτη τους ο οποίος προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί ενός κοριτσιού μόλις 9 ετών!

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας, αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 56χρονος άνδρας την περασμένη Πέμπτη παρέσυρε στο σπίτι του και προσπάθησε να βιάσει το ανήλικο κοριτσάκι. Το συνάντησε στον δρόμο και αφού της έδωσε καραμέλες και... γλυκά, της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην οικία του προκειμένου να της δώσει και άλλα «καλούδια». Εκεί όμως άρχισε να χαϊδεύει το παιδί, με αποτέλεσμα εκείνο να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια.

Αμέσως η ανήλικη έτρεξε στο σπίτι της και εξιστόρησε στη μητέρα της τα όσα προσπάθησε να της κάνει ο 56χρονος άνδρας. Η μητέρα, χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Στη συνέχεια αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 56χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν είχε βιαστεί. Ο 56χρονος οδηγήθηκε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στο δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό έχει αναστατώσει τους γονείς, καθώς όπως λένε, από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος μπορεί να διαπράξει το ίδιο αδίκημα σε βάρος ενός άλλου ανήλικου παιδιού.

Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς εναντίον του έχουν υπάρξει στο παρελθόν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.
Espressonews.gr

ΤΡΙΑΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ

Με σκορ 3-1 κέρδισε εντός έδρας ο Μακεδονικός τον κάκιστο Φωκικό που δεν κατάφερε να φανεί στον αγωνιστικό χώρο για ακόμα μία φορά, με αντίπαλο μια σοβαρή ομάδα. Ο Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ στο 34’ για τους γηπεδούχους, ο Ανδρεάδης έγραψε το 2-0, ο Ναζλίδης στο 67’ σημείωσε το τρίτο τέρμα, ενώ ο το γκολ της τιμής για τον Φωκικό πέτυχε ο Νικολάου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι απώλειες των Σερπάνου ...και Σκαρίμπα φάνηκαν μέσα στο γήπεδο και έφεραν μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Μακεδονικού.

Επόμενη αγωνιστική: ΦΩΚΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

H βαθμολογία του Β΄Ομίλου μετά την 26η αγωνιστική:
1. Αναγέννηση Επανωμής 52
2. Εορδαϊκός 47
3. Αναγέννηση Γιαννιτσών 45
4. Βέροια 44
5. Πυρσός Γρεβενών 42
6. Μακεδονικός 42
7. Τρίκαλα 40
8. Εθνικός Φιλιππιάδας 36
9. Φωκικος 34 βαθμοί, 9-7-8 αγώνες, 22-22 γκολ. <------------
10. Δόξα Κρανούλας 27
11. Οδυσσέας Αναγέννησης 27
12. Κοζάνη 26
13. Νίκη Βόλου 26
14. Βισαλτιακός 25
15. ΠΑΟΝΕ 25
16. Θερμαϊκός 18
17. Καστοριά 4*