Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Μόνο για μισθωτούς!


Κατηγορίες μισθών. Βρες σε ποια κατηγορία ανήκει ο δικός σου!
Ο μισθός Κρεμμύδι
: Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις.
Ο μισθός Σύντροφος: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν...
Ο μισθός Δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.
Ο Μισθός Ατλαντίδα: Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.
Ο Μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.
Ο μισθός Καταιγίδα: Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.
Ο μισθός Black Humor: Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.
Ο μισθός Προφυλακτικό: Σε ενοχλεί… αλλά σε σώζει.
Ο μισθός Ανήμπορος: Σ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.
Ο μισθός Έβερεστ: Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του...

Αν εδώ δεν βρήκες τον δικό σου μισθό, τότε μάλλον υπάρχουν και χειρότερα!!!

Από thivagr.

Η πίτα του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας Κϊρρας

Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή και το Κόψιμο της πίτας τους Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας Κίρρας που μας έστειλε φίλος αναγνώστης στης ιστοσελίδας
Οι φωτογραφίες είναι από ... βόλτα στην λίμνη Δόξα στην Ορεινή Κορινθία κατα την διάρκεια της εκδρομής για το κόψιμο της πίτας.


48ωρη απεργία εφοριακών- τελωνειακών «Άστεγος» ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Απεργούν οι εφοριακοί και τελωνειακοί υπάλληλοι της χώρας εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε περικοπή των μισθών. των επιδομάτων και να αλλάξει προς το χειρότερο το συνταξιοδοτικό.
Σε κλοιό πολιορκίας βρίσκονται από το πρωί τα κτίρια του υπουργείο Οικονομικών στις οδούς Νίκης και Καραγεώργη Σερβίας, από απεργούς που τα έχουν αποκλείσει, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ... εισέλθει και ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν επίσης δύο 24ωρες απεργίες στις 10 και τις 17 Φεβρουαρίου.

Στο 100 τοις εκατό ανήλθε στην σημερινή απεργία το ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στις εφορίες της Στερεάς που αντιδρούν στην περικοπή των επιδομάτων και στη μείωση μισθών και συντάξεων.

To καλύτερο μέλι, μια ιστορία μελιού απο το Κροκύλειο Δωρίδας .

Για τους φίλους μελισσοκόμους βρήκαμε και παρουσιάζουμε κάποια άρθρα που προέρχονται από κάποιες μελισσοκομικές προσπάθειες που έγιναν απο τον Κώστα Κουστούκο στην Φωκίδα.

To ελεύθερο πενταράκι, ήταν ένα μελίσσι που υπολογίζω οτι γεννήθηκε την πρωτομαγιά του 2009.
Ηταν ένας αφεσμός που μπήκε σε μια άδεια κυψέλη και έζησε στο Κροκύλειο Δωρίδας, απο τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβρη, που το έφερα στην Αθήνα.
Σε υψόμετρο της τάξεως των 800 μέτρων, είχε την ευκαιρία σε αυτή την περίοδο να δει έλατο, "δένδρα," δηλαδή βελανιδιές και δρυς, κισσό, ρίγανη και διάφορα άλλα άνθη που ζουν στην περιοχή. Το ομορφότερο και κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι οτι στο διάστημα αυτό, ανοίχτηκε απο μελισσοκόμο 2-3 φορές.Ολες χωρίς τη χρήση καπνου και για ελάχιστο χρόνο.
Κατα τη μεταφορά του στην Αθήνα οι δυο κερήθρες που είχαν μέλι κατέρρευσαν, αλλα δεν με ανχώσαν καθόλου. Ότι εργασία έκανα στο μελίσσι ακόμα κι εδώ έγινε χωρίς καπνό και αποκόμισα μόλις ένα ... κέντρισμα. (Αυτό είναι μια αξιόλογη παρατήρηση, οτι τα μελισσια που έχω στη φωκίδα είναι ασύλληπτα ηρεμα και δεκτικά σε κάθε είδους ενόχληση απο μένα).

Η κατάρρευση δε με στεναχώρησε, γιατι με "ανάγκασε" να τρυγήσω το συγκεκριμένο, ελαχιστο μέλι. Το έστυψα και το στράγγισα προσεκτικά, όχι σε μελιτοεξαγωγέα προφανώς, αλλα στο χέρι και το αποτέλεσμα ηταν μοναδικό.

honey


Mόλις 250 γρ μέλι που θα το έλεγα "αγριόμελο". Δεν είχε καμια παρέμβαση ή ενόχληση από άνθρωπο. Στους 4- 5 μήνες που αποθηκεύτηκε, δεν το είδε το φως δεν το έπιασε χερι και δεν ακούμπησε παρα μόνο 100% φυσική κερήθρα που έχτισαν ελευθέρα οι εργάτριες του. Δεν καπνίστηκε και διατήρησε μια γευση αρκετα διαφορετική απο οτιδειποτε άλλο έχω φαεί. Μπορει να φταιει αποκλειστικά και μόνο ότι είναι από φυτά που δεν είχα ξαναφαει, όπως οι δρυς, αλλα σιγουρα το οτι δεν εχει περάσει από πανο του καπνος γίνεται αντιληπτό.

Ειναι πολύ πιο σκουρο. Μου ειπαν οτι για αυτο ευθύνεται το γεγονός οτι στύφτηκε με το χερι και οτι ετσι παίρνει χρώμα απο την κερήθρα. Ειναι ομως λάθος, γιατι και το μελι που είναι διπλα του στις φωτογραφίες στημένο με το χέρι είναι και ειναι κατάξανθο.

honey


Η γεύση του είναι βαρια και ξύλινη. Στο τελος αφήνει ένα άρωμα σαν αυτο του ρεικιου.
Αν όχι το νοστιμότερο, ηταν το πιο ενδιαφέρον μελι που εχω φαει μεχρι στιγμης και ειναι αυτό που έλεγα στο προηγούμενο post. To καλυτερο μελι.
Από bees.gr l

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Π.Ε. ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Αμφίσσης λειτούργησε για πρώτη φορά ως Κέντρο Περιφερειακού Τύπου και φιλοξένησε για τρεις (3) ημέρες το Γυμνάσιο Βούλας.


Η Κυριακή, η Δευτέρα και η Τρίτη (31/01 και 01 και 02/02.2010) για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Αμφίσσης και τον Δήμο Αμφίσσης ήταν σημαντικές ημερομηνίες. Το Κ.Π.Ε. λειτούργησε για πρώτη φορά ως «Κέντρο Περιφερειακού Τύπου». Φιλοξένησε δηλαδή και πρόσφερε διανυκτέρευση στις εγκαταστάσεις του, σε περίπου σαράντα παιδιά και στους καθηγητές τους από το γυμνάσιο της Βούλας. Οι μαθητές διανυκτέρευσαν στο Κέντρο και εκπόνησαν τα προγράμματα περιβαλλοντικής ... εκπαίδευσης που διαθέτει το Κ.Π.Ε. στην Άμφισσα, στην Ιτέα, στους Δελφούς και το Γαλαξίδι.
Το σχολείο της Βούλας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα του Κ.Π.Ε. Αμφίσσης. Οι μαθητές και οι καθηγητές τους που ξεναγήθηκαν επί τριήμερο στη Φωκίδα ήδη αποτελούν αγαπημένους φίλους της Φωκίδας.
Την Δευτέρα 01.02.2010 ο Νομάρχης Φωκίδας Νίκος Φουσέκης κι ο Δήμαρχος Αμφίσσης Ασημάκης Ασημακόπουλος υποδέχτηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Βούλας κι έγινε ανταλλαγή χαιρετισμών και δώρων.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Φωκίδας τόνισε:
«Αγαπητοί φίλοι σήμερα ολοκληρώνεται πλήρως στο Κ.Π.Ε. Αμφίσσης, ένα μαγικό ταξίδι που κράτησε σχεδόν μια δεκαετία. Σήμερα πλήρως στελεχωμένο κι εξοπλισμένο το Κ.Π.Ε. Αμφίσσης φιλοξενεί το πρώτο σχολείο, το Γυμνάσιο Βούλας σε τριήμερο πρόγραμμα κι η χθεσινή βραδιά ήταν η πρώτη που μαθητές διανυκτέρευσαν μέσα σε αυτό το κτίριο.
Ήταν Απρίλης του 2001 όταν ξεκίνησε από το μηδέν η προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του Κ.Π.Ε. Αμφίσσης από μια ομάδα εκπαιδευτικών και τον υποφαινόμενο που τότε είχε την ιδιαίτερη τιμή να είναι Δήμαρχος του Δήμου Αμφίσσης.
Το Κ.Π.Ε. Αμφίσσης ιδρύθηκε, αγοράστηκε από το Δήμο Αμφίσσης το κτίριο της κλινικής Καρανάσου που σήμερα το φιλοξενεί μετασκευασμένο σε σχολείο, εξοπλίστηκε, στελεχώθηκε κι άρχισε να λειτουργεί.
Σήμερα θεωρείται και από τα καλύτερα στο είδος του στην Ελλάδα.
Σε όλους όσους βοήθησαν στην ίδρυση και λειτουργία του, στην αρχική ομάδα των Εκπαιδευτικών, που το εμπνευστήκαμε μαζί και το στήσαμε, στους μηχανικούς που αφιλοκερδώς πρόσφεραν της μελέτες για το κτίριο, στις Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας και του Δήμου Αμφίσσης, στην πρώτη ομάδα Εκπαιδευτικών που το λειτουργεί υποδειγματικά, στην Ελληνική Πολιτεία που το στήριξε, στο φίλο Γιώργο Φαραγγιτάκη τότε υπεύθυνο του Υπουργείου Παιδείας για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση που μας βοήθησε καθοριστικά και σε όλους όσους βοήθησαν κάθε οιονδήποτε τρόπο στην ίδρυση και λειτουργία του, ως τ. Δήμαρχος Αμφίσσης και Νομάρχης Φωκίδας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί το Κ.Π.Ε. Αμφίσσης φιλοξενώντας στη Φωκίδα περίπου 2.000 παιδιά και καθηγητές κάθε χρόνο εκτός από εκπαιδευτικό ρόλο έχει και ρόλο εξόχως αναπτυξιακό για την πόλη της Άμφισσας και το Νομό μας.
Η Νομαρχία Φωκίδας το 2009 με συνολικό ποσό 150.000,οο € σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίσσης και την Διεύθυνση του Κ.Π.Ε. αγόρασε τον εξοπλισμό του κτιρίου σε κρεβάτια, κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα και επιστημονικό εξοπλισμό.
Εύχομαι καλή δύναμη κι επιτυχία στο Μιχάλη Θεοχαρόπουλο και στην εκπαιδευτική ομάδα του Κ.Π.Ε Αμφίσσης».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την αρχή η δίκη για την δολοφονία Γρηγορόπουλου

Ο εισαγγελέας εφετών Λαμίας, όρισε την δίκη για την δολοφονία Γρηγορόπουλου για τις 17 Φεβρουαρίου, στην Άμφισσα με εισαγγελέα τον αντικαταστάτη της Β.Βλάχου, που αδυνατεί να συνεχίσει, τον κ.Χαράλαμπο Λακαφώση.
Ως εκ τούτου η δίκη θα αρχίσει από την αρχή.
Από ότι καταλάβαμε δηλαδή, συνεχίζονται οι καθυστερήσεις με την δίκη , λες και δεν θέλουν να εκδικαστεί ποτέ, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι αν δεν τελειώσει η πρωτοβάθμια εκδίκαση μέχρι τις αρχές Ιουνίου.
Την πάνε μακριά απο την Αθήνα, την ορίζουν σε ... μια μικρή πόλη που δεν υπάρχουν δυνατότητες αντικαταστάσεων δικαστών και τώρα είμαστε μπροστά στο φαινόμενο αν κάτι τύχει σε κάποιον άλλον παράγοντα της δίκης να βλέπουμε να συνεχίζεται με νέα επεισόδια αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Η αρχική είδηση είναι από /www.star-online.gr

Προβλήματα των κατοίκων σε Μανάγουλη και Μαλάματα

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων Μαλαμάτων, Μανάγουλης και Μοναστηρακίου του δήμου Ευπαλίου με το οδικό δίκτυο και την πρόσβασή τους στα χωριά.

Όπως λένε και οι ίδιοι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και παραμένει η απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων.

Στενή οδοποιία με κακής ποιότητας άσφαλτο και πολλές λακκούβες που έχουν φτάσει τους κατοίκους στα όριά τους. εδώ και πολλά χρόνια λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Χειρότερη είναι η κατάσταση για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι ... οποίοι όπως σημειώνουν δεν μπορούν να εφοδιάζουν τα καταστήματά τους αφού ο δρόμος είναι αρκετά στενός για βαρέα οχήματα.

Ζητούν επιτακτικά από την δημοτική αρχή Ευπαλίου αλλά και από την νομαρχία να δώσει λύση και σε ένα άλλο πρόβλημα που έχει εμφανιστεί που δεν είναι άλλο την κατασκευή πρόσβασης από τα Μαλάματα μέχρι το Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου μέσω του ποταμού Μόρνου.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι αναγκάζονται κάθε καλοκαίρι να κατασκευάζουν μια μικρή γέφυρα παράνομα όπως λένε οι ίδιοι αλλά αναγκαία αφού μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος διέλευσης από τα δημοτικά διαμερίσματα στη Ναύπακτο. βέβαια αυτή η γέφυρα καταστρέφεται το χειμώνα από τον μεγάλο όγκο των νερών του ποταμού.

Άλλο ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται στην προσβασιμότητα των κατοίκων αφορά την παλαιά γέφυρα του Μόρνου.

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει σταλεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Φωκίδας απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

Βέβαια η γέφυρα έχει καταπονηθεί πάρα πολύ και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συντήρηση σε αυτή και έχει αφεθεί στην τύχη της. Καθημερινά διέρχονται από αυτή εκατοντάδες αυτοκίνητα που μεταβαίνουν στην ορεινή Ναυπακτία και στα χωριά της Αποδοτίας αλλά είναι και η μοναδική πρόσβαση για την ορεινή Δωρίδα και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ευπαλίου.

Η γέφυρα παραμένει χωρίς συντήρηση και καθημερινά καταπονείται χωρίς κάποιος να ενδιαφερθεί λένε οι πολίτες.

Οι κάτοικοι και οι πρόεδροι των δημοτικών διαμερισμάτων ζητούν την άμεση κατασκευή του κόμβου των Μαλαμάτων, ένα έργο που όπως λένε θα δώσει ανάσα σε κατοίκους και επιχειρηματίες. Εδώ και πολλά χρόνια έχουν γίνει οι απαιτούμενες απαλλοτριώσεις αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν αποφασίζει την έναρξη των εργασιών.

Νιώθουμε απομονωμένοι λένε οι κάτοικοι της περιοχής που την τελευταία δεκαετία γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη με τις υποδομές ωστόσο να παραμένουν σε πρωτόγονες καταστάσεις. Μάλιστα τα συγκεκριμένα χωριά απέχουν λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο και αντί οι δημοτικοί άρχοντες να ρίξουν γέφυρες μεταξύ τους τελικά προτιμούν να τις γκρεμίζουν και να απομακρύνονται
Από lepanto-rtv.gr

Ο λόγος που είχε αυτοκτονήσει ο άλλος μαθητής απο το Ν. Ηράκλειο τις προάλλες και η αύξηση των αυτοκτονιών

Θυμίζω την ειδηση:

Ένας 17χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου έθεσε τέλος στην ζωή του σήμερα στις 8.05 το πρωί, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο των εκπαιδευτηρίων Μάνεση στην οδό Πράσινου Λόφου 51 στο Νέο Ηράκλειο. Ο μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Ολγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το συμβάν γίνεται από το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου. Οι λόγοι που ώθησαν τον μαθητή στην αυτοκτονία είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Το άρθρο της εφημερίδας Έθνος γράφει πως ο νεαρός μαθητής απο τα εκπαιδευτήρια Μάνεση στο Ν. Ηράκλειο, αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε άλλο τις βρισιές και τις απειλές απο τους συμμαθητές του.

Σήμερα έχουμε άλλη μία αυτοκτονία νέου παιδιού, με ηρεμιστικά ο οποίος έλεγε στην μητέρα του οτι ήθελε να σταματήσει το σχολείο. Άραγε για τον ίδιο λόγο; Ή όπως αποδείχτηκε μόλις πριν λίγο, για ακόμα χειρότερο;


Ξέρουμε πολύ καλά όλοι, οτι ο άνθρωπος παρά τον υποτιθέμενο εκπολιτισμό του, είναι ...ακόμα ένα αγελαίο είδος με πολλά ένστικτα, άσχετα απο το αν τα καλύπτει κάτω απο το φάσμα του πολιτισμού . Ένα απο αυτά είναι να απορρίπτει και να καθαρίζει ότι δεν ακολουθεί πεπατημένες, γούστα, μοδες και πρότυπα. Ξέρουμε όλοι οτι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πιο σκληρά και απο τους ενήλικες. Και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Απο πότε ρε γαμώτο μάθαμε και γαλουχηθήκαμε οτι επειδή “η ζωή είναι σκληρή” πρέπει να το δεχόμαστε αυτό αδιαμαρτύρητα; Πως έχουμε γίνει έτσι;

Τι να πει κανείς στα πιτσιρίκια, που αντί να μαθαίνουν την αθωότητα, μαθαίνουν όπως μάθαμε και εμείς, οτι ο δυνατότερος επιβιώνει, οτι πρέπει να πατήσεις για να επιβιώσεις, όταν ξέρουν πριν καλά καλά σκάσουν απο το αβγό, για το σεξ, την Μενεγάκη, τα τηλεξεκατινιάσματα, την βία; Οτι οι απόψεις μπορεί να σε καταδικάσουν και να σε κάνουν στόχο; Πως να τους εξηγήσεις σε τι κόσμο ήρθαν; Πως λειτουργούν οι άνθρωποι και η κοινωνία; Εμάς ποιος μας τα είπε; Εμείς κλαιγόμαστε για τον κόσμο που μας παρέδωσαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Όταν έρθει η ώρα εμείς τι κόσμο θα παραδώσουμε; Θα τους πούμε όπως μάθαμε και εμείς “συγνώμη παιδί μου, αλλά σε αυτόν τον κόσμο που σε έφερα, εδώ οι άγγελοι δεν κλαίνε, ούτε γλύφουν πληγές”;

Να τονίσω οτι στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί αξιοπρόσεκτα, και παρά τις θολές στατιστικές λόγω των κοινωνικών ταμπού και της μικρής χώρας, όπως και την άρνηση της Εκκλησίας να διαβάζει τους αυτόχειρες, τα ποσοστά αυτά έχουν αυξηθεί σημαντικά και πιο έντονα μετά την ύφεση που έχει πέσει η χώρα, όπως επίσης και η έντονη και ευρεία κατανάλωση ψυχοφαρμάκων. Είχα τονίσει αυτή την κατάσταση, όταν γράφοντας το άρθρο για τις παράξενες αναζητήσεις στο google, είδα πολύ υψηλά ποσοστά αναζητήσεων στις φράσεις “αυτοκτονία” θέλω να αυτοκτονήσω” “απελπισία” και “θέλω να πεθάνω”. Κάτι δεν πάει καλά λέμε. Νιώστε.

Το έχω πει πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω. Η τάση που έχει αυτός ο λαός να προσπαθεί να τα κουκουλώνει όλα κάτω απο το χαλί γυρίζει μπούμερανγκ . Χρειαζόμαστε ριζική αλλαγή νοοτροπίας σε πολλά, υπάρχει πρόβλημα.

*Αν επιθυμείτε, διαδώστε αυτό το άρθρο μαζί με τα hyperlink. Πρέπει κάποτε να τα βάλουμε κάτω…

*Η Πολίτης της Μπανανίας. Μέλλουσα θεία όπως έμαθα εχθές, και μπορεί ίσως, κάποτε, ποιος ξέρει, μέλλουσα μάνα…


Από bananiagr

Οι προσφατες επιτυχίες του Ν.Ο. Ιτέας και η κοπή της πίτας του Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων

Συνεχίζονται οι επιτυχίες στο χώρο της Υδατοσφαίρισης για το Ναυτικό Όμιλο ΙΤΕΑΣ. Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη στη Λαμία (29-31/01/2010), οι αθλητές του Κώστα Σακκαλή κατέκτησαν τη β’ θέση και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Η ομάδα κατόρθωσε να νικήσει διαδοχικά τις ομάδες του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (17-7), της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ (17-2) και του ...Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ (16-2) , ενώ έχασε από το ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ (9-8).
Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές Βούλγαρη Βαγγέλη (αρχηγό), Καρύμπαλη Νίκο, Ιατρίδη Νίκο, Οικονόμου Δημήτρη , Παρατσόκα Ιωάννη, Πλακίδα Ιωάννη, Φανό Στάθη και στον προπονητή Κώστα Σακκαλή. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην ημιτελική φάση.
Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26-28 Μαρτίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των Νέων Ανδρών (γεννηθέντες έως το 1992) θα συμμετάσχει στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 26-28 Φεβρουαρίου.

Κολύμβηση

Η αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ, προετοιμαζόμενη για τους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών (Αθήνα 19-21 Φεβρουαρίου), συμμετείχε στην Ημερίδα Ορίων Χειμερινών Αγώνων που έγινε στη Χαλκίδα (23 Ιανουαρίου) με 7 αθλητές (Φαλίδα Βίκτωρα, Οικονόμου Αγγελική, Τσαμτσούρη Λυδία, Λύτρα Ιφιγένεια, Λύτρα Χαρά, Αλογοσκούφη Κων/να και Κούκου Φένια). Το αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση 8 ορίων για το Πρωτάθλημα (από τις αθλήτριες Λύτρα Ι. Λύτρα Χ. και Τσαμτσούρη Λ.). Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ θα συμμετάσχουν και σε άλλες ημερίδες ορίων, ώστε να πετύχουν τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στους αθλητές , τις αθλήτριες και τον προπονητή τους κ. Λουκά Οικονόμου καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους.

Η προαγωνιστική ομάδα συμμετείχε στις 30 Ιανουαρίου στη Χειμερινή Ημερίδα Προαγωνιστικών που έγινε στο Καρπενήσι με 14 άτομα (Γεωργαντά Αλεξανδρο, Σούφρα Ιωάννη, Ψιλογιάννη Κων/νο, Καλύβα Σοφία, Κυτέα Ιωάννα, Καβούνη Ιουστίνα, Οικονόμου Παρασκευή, Σκαρίμπα Μαρία, Τσαμτσούρη Ναταλία, Φούρλα Βασιλίνα, Κούκο Δημήτρη, Μανιάτη Ευθύμιο, Σούφρα Πένυ και Φαρέα Ιωάννα) .
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ κατέκτησαν 7 πρώτες, 2 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο νέο «αίμα» του ομίλου (γεννηθέντες το 2001), που συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες της Περιφέρειας κατακτώντας 2 πρώτες θέσεις. Ευχόμαστε στους αθλητές, τις αθλήτριες και στους προπονητές στους κ.κ. Κώστα Λαλλά και Ηλιάνθη Παπαλάϊου καλή συνέχεια στο έργο τους.



Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας σας προσκαλεί
να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή
της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,
το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου-
Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας.

Με ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο