Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Τον εγκατέλειψε κι ο Κουρής...

Αυτό ήταν !

Τα γράφουμε πολύ καιρό τώρα . Ο Κουρής έψαχνε πολύ καιρό την αφορμή να τα γυρίσει και πάλι υπέρ του ΠΑΣΟΚ....

Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Ο Κουρής ανδρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ , η Νέα Δημοκρατία τον έκανε μεγιστάνα των ΜΜΕ και η Ιστορία συνεχίζεται...

Από Παραπολιτική

Χάρτης ορεινών διαδρομών στον Παρνασσό

Το φθινόπωρο προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξόρμηση στο βουνό, πεζοπορία ή ορειβασία. Για το λόγο αυτό, το Parnassos.co.nr προσφέρει έναν χάρτη με όλες τις ορεινές διαδρομές και τα μονοπάτια του Παρνασσού για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αρκετά χρόνια πριν ιδρυθούν τα σημερινά χιονοδρομικά κέντρα, ορειβάτες διαφορετικών απαιτήσεων και κατηγοριών, έχοντας σαν σημεία εκκίνησης τα γύρω χωριά, κυρίως την Αράχωβα, ενδιάμεσο σταθμό διαμονής το Ορειβατικό Καταφύγιο στο Γεροντόβραχο και έμπειρους ντόπιους οδηγούς, εξασκούσαν το σπορ της ορειβασίας, ΄κατακτώντας΄ μοναδικές σε ομορφιά κορυφές όπως: Λιάκουρα, Γεροντόβραχο, Τσάρκο, Κούβελο, Ακρινό Νερό και ... άλλες.

Σήμερα, λόγω της ανάπτυξης του οδικού δικτύου από Αράχωβα, Αμφίκλεια, Αγόργιανη, η πρόσβαση στα ρείθρα των κυριότερων κορυφών και στο Ορειβατικό Καταφύγιο είναι πολύ ευκολότερη.

Για τους περιπατητές, οι επιλογές που μπορούν να κάνουν, σχεδιάζοντας όμορφες διαδρομές είναι πολλές, συνδυάζοντας τις δυνατότητες πρόσβασης, τον βαθμό δυσκολίας, τον χρόνο και οπωσδήποτε τις προσωπικές δυνατότητες και απαιτήσεις.

Ένα επίσης ενδιαφέρον βιβλίο με προτάσεις για ορεινές διαδρομές είναι ο «Οδηγός Παρνασσού για περιπατητές» του Ν. Χαρατσή.

Καλές διαδρομές…

Μία θέση εργασίας στην Τολοφώνα


ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2266031100
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 19/8/2009