Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

"Έξω" οι Στάθης και Ρουμπάνης από την Ελευθεροτυπία γιατί πολιτεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτοφανής στα δημοσιογραφικά χρονικά ενέργεια σήμερα εργά το απόγευμα στην Ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr η Μάνια Τεγοπούλου ζήτησε τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Ρουμπάνη και του Στάθη Σταυρόπουλου επειδή αποφάσισαν να κατέβουν στον προεκλογικό αγώνα με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Από την ενέργεια αυτή επικράτησε αναστάτωση στο κτίριο της Ελευθεροτυπίας στον Νέο Κόσμο ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Ένωση Συντακτών.
Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στην εφημερίδα είναι πάρα πολύ άσχημο και χθες μάλιστα τα ... πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν οι παλαιοί αριστεροί συντάκτες διαπίστωναν με έκπληξη τον εντονότατο φιλοαμερικανισμό της ιστορικής εφημερίδας.
Αντίδραση αναμένεται να υπάρξει και από τον Συνασπισμό. Ο Ρουμπάνης και ο σκιτσογράφος Στάθης, αποτελούν δύο από τις σημαντικότερες πένες της εφημερίδας με σοβαρό παρελθόν στην Αριστερά και όλα αυτά τα χρόνια κρατήθηκαν έξω και μακριά από τις ίντριγκες και τις αντιπαραθέσεις μέσα στην Ελευθεροτυπία.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στο ύψος της Γλύφας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιτέας στο ύψος της Γλύφας.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας χιουντάι με πορεία από Αντίρριο προς Ιτέα, για άγνωστους ακόμα λόγους, ξέφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με αντίθετα διερχόμενο ΙΧ αγροτικό με έδρα τον Προυσσό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο αυτοκίνητα να έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και στο σημείο έφθασαν τα πρώτα ... περιπολικά ενώ μετέβη και πυροσβεστικό όχημα για να απεγκλωβίσει τον οδηγό του χιουντάι που είχε σφηνωθεί στη θέση του. Με ασθενοφόρο ο βαριά τραυματίας άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή, σημειώνει σε δηλώσεις του ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου, καθώς σε όλο το μήκος της εθνικής οδού υπάρχουν κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι πολλές φορές δεν είναι ορατοί. Όπως δηλώνει ο κ. Κυρίτσης, η υπηρεσία επανειλημμένως με έγγραφά τους έχει ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς και τη ΔΕΣΕ Λαμίας για την κατάσταση του οδοστρώματος, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος κάνει έκκληση σε όλους τους οδηγούς που θα θελήσουν να διασχίσουν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιτέας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Όσο για το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.
Aπό Lepando

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Φωκίδα



ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ