Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Κλείνουν την εθνική οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Διαμαρτύρονται για το δυστύχημα - Καταγγέλλουν απαξίωση

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο 120ό χλμ στον κόμβο του Μαρτίνου θα προχωρήσουν αύριο, στις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, όπως αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη στη Λάρυμνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, καθώς και της ΓΣΕΕ.

Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κόκκινο η κηδεία του άτυχου 25χρονου που έχασε τη ζωή του όταν έγινε χθες έκρηξη στο καμίνι Νο5 του εργοστασίου. Επίσης, σήμερα το ... απόγευμα, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στην παραλία της Λάρυμνας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στη ΛΑΡΚΟ, τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων όσο και οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου έδειξαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από το γεγονός ότι δόθηκε εντολή να κλείσουν και να σφραγιστούν όλα τα καμίνια του εργοστάσιου και ουσιαστικά να σταματήσει η παραγωγική διαδικασία και κυρίως να σταματήσει η λειτουργία του εργοστασίου.

«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτή η απόφαση έχει στόχο την πλήρη απαξίωση του εργοστασίου για να περάσει σε χαμηλή τιμή σε χέρια ιδιώτη», ανέφερε ο Γραμματέας του μεγαλύτερου σωματείου της ΛΑΡΚΟ Γιώργος Κατσάρας.

Ξεκινάει σήμερα το παζάρι της Ιτέας - Κίρρας

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη το παζάρι της Κίρρας .
Οι πάγκοι έχουν στηθεί και σύντομα θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε για τον χειμώνα, εσώρουχα, φανέλες, κότες, γαλοπούλες, παπούτσια, ρούχα, γκλίτσες, βέργες για το ράβδισμα των ελιών, ηλεκτρονικά, είδη για την κουζίνα και παιχνίδια.
Στην διάρκεια της επίσκεψής σας μπορείτε να γευθείτε λουκουμάδες, καλαμπόκι, σουβλάκι, μαλλί της γριάς, ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο μικρό Λούνα Παρκ.

Η μεγάλη εμποροπανήγυρις ξεκινάει σήμερα στην Κίρρα.