Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Τα προνόμια ευνουχίζουν τα golden boys των συνδικάτων Έμμισθος - παρασιτικός συνδικαλισμός

Κύριε Διευθυντά,
Προς τι η απορία για τη σιωπή των συνδικαλιστών για τα όσα συμβαίνουν στην Εθνική Τράπεζα με τις προκλητικές αμοιβές των golden boys της διοίκησης του κ. Αράπογλου;

Αν ρίξει κάποιος μια προσεχτική ματιά στους πίνακες των αποδοχών (που αναδημοσίευσε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» από το Δελτίο που εξέδωσε η ΕΤΕ στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της) θα του λυθεί η απορία, βλέποντας τις αποδοχές που λαμβάνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ. της τράπεζας:

1) Ι. Παναγόπουλος (από την ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Η.) έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 79.624 ευρώ!

2) Αχ. Μυλωνόπουλος (από τη ΔΑΚΕ, γεν. γραμ. της Ο.Τ.Ο.Ε.) έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 60.589 ευρώ!

Όσο για τους ... υπόλοιπους της συνδικαλιστικής πυραμίδας, αποτελούν όλοι μέρος ενός μηχανισμού που ασκεί χρόνια τώρα παρασιτικό συνδικαλισμό σε βάρος των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων.

Δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους, παρά μόνο η διατήρηση των «κεκτημένων» τους από την άσκηση του παρασιτικού αυτού συνδικαλισμού που υπηρετούν (προαγωγές, μισθολογικά κλιμάκια, ρουσφέτια κ.λπ.).

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι τα τελευταία χρόνια στον συνδικαλισμό έχουν παρεισφρήσει κάποια άτομα ανάξια και επικίνδυνα που με την παρουσία τους και μόνο αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Είναι άτομα που έχουν προωθηθεί από παρασυνδικαλιστικές ομάδες (πράσινες και γαλάζιες σε αγαστή συνεργασία…) και με τις καθεστωτικές τους αντιλήψεις και πρακτικές και με μοναδικό τους προσόν την κομματική τους ταυτότητα, προήγαγαν τη μετριοκρατία και την αναξιοκρατία για τους εαυτούς τους και την παρέα τους…

Αυτοί οι ίδιοι, δημιούργησαν και συντηρούν χρόνια τώρα ένα νοσηρό σύστημα με χαρακτηριστικά γνωρίσματα και δομή παρακράτους, που λειτουργεί σε βάρος των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων, παραβιάζοντας κάθε ηθικό κανόνα αλέθοντας ανθρώπους και συνειδήσεις.

Αυτός ο «μεταλλαγμένος» συνδικαλισμός, που ζει εις βάρος μας, που γιγαντώνεται και ανδρειώνεται ρουφώντας την ελευθερία και το δίκιο των απλών εργαζομένων, που λειτουργεί τελικά -λόγω αναξιοκρατίας στη στελέχωση των τραπεζών και των οργανισμών- εις βάρος καθενός μας ξεχωριστά και όλων μας, χρειάζεται να επαναπροσδιοριστεί και να «θυμηθεί» τον αρχικό του ρόλο.

Γιώργος Θ. Δημητρόπουλος

Εργαζόμενος στην Ε.Τ.Ε. επί 34 χρόνια

Οι Εκδηλώσεις του Δήμου Γαλαξιδίου

Οι εκδηλώσεις από σήμερα και μέχρι τέλους Αυγούστου θα είναι:

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 21.00
ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΛΑΜΗ (ΦΑΡΟΣ) ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
«Γιάννης Ρίτσος» ο μεγάλος δημιουργός της Ρωμιοσύνης και της σονάτας του Σεληνόφωτος. Ένα μουσικό σεργιάνι με εικόνες που ταξιδεύουν και
με λόγια του έρωτα της ομορφιάς και της επανάστασης που σε συναρπάζουν Διοργάνωση: Δήμος Γαλαξιδίου σε συνεργασία με το Μουσικό Καφενείο Γυναικών

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...
ΩΡΑ 19.00–21.00. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ
Εθελοντική αιμοδοσία


7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΑ 21.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ
Προβολή ταινίας Καραγκιόζης

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΑ 21.30 ΠΛΑΖ ΚΕΝΤΡΙ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
«Ένα ατελείωτο παραμύθι» Τα παιδιά συνθέτουν και αυτοσχεδιάζουν μέσα από το λόγο και την κίνηση
Για παιδιά από 6-12 χρονών και για γονείς.

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΩΡΑ 9.00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ
Χορευτικά Φολκλορικά Συγκροτήματα

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ 21.30 ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
Μουσικοχορευτική βραδιά

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 19.30
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΝΤΕΟΡΙΩΝ
Παιδική δημιουργία ζωγραφικής πηλοπλαστικής
Εικαστικό δρώμενο

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 22.00 ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
Μουσικοχορευτική βραδιά

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΪ
Καθαριότητα από παιδιά Αναβίωση παιχνιδιών

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 19.00
ΙΕΡΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΛΑΞΑ Η ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΥΣΑ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΡΑΧΗΛΑΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία Ακολουθία και εγκώμια του Επιταφίου της Παναγίας Περιφορά του Επιταφίου Νυχτερινή λειτουργία Διοργάνωση:Σωματείο «Παναγία Γάλαξα η Θαλασσοκρατούσα» Δωρεάν μεταφορά των προσκυνητών με πούλμαν ΚΤΕΛ από την Πλατεία Ηρώων (Μανουσάκια) Γαλαξιδίου προς το Ιερό Καθίδρυμα της Παναγίας
μετά επιστροφής

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 7.00
ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΛΑΞΑ Η ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΡΑΧΗΛΑΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Πρωινή θεία λειτουργία υπέρ υγείας όλων των δωρητών και ευεργετών του Ιερού Καθιδρύματος.
Προσκύνηση των ιερών λειψάνων του εορτάζοντος Αγίου Τιμόθεου Επισκόπου Ευρίπου
Διοργάνωση:Σωματείο «Παναγία Γάλαξα η Θαλασσοκρατούσα»

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ
Ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 19.30
ΠΕΝΤΕΟΡΙΑ Επέτειος Εθνικού Εορτασμού στη μνήμη των πεσόντων για την απελευθέρωση του Έθνους στις μάχες των Πεντεορίων

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 21.30 ΠΕΝΤΕΟΡΙΑ Μουσικοχορευτική βραδιά

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 21.00
ΠΛΑΖ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ «ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ»
Παιδιά ηλικίας από 8 έως 15 χρονών παρουσιάζουν τα μουσικοχορευτικά τους ταλέντα Διοργάνωση: Δήμος Γαλαξιδίου σε συνεργασία με το Μουσικό Καφενείο Γυναικών
(Δήλωση συμμετοχής τηλ. 6932978990)

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ 7.00 π.μ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ
Συνάντηση στο ΛΥΚΟΧΩΡΟ

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΩΡΑ 22.00. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ Γιορτή νεολαίας

Πρόστιμα για ρύπανση από την Περιφέρεια με εισήγηση του ΥΠΕΧΩΔΕ

Από το σύνολο των εταιρειών που εισηγήθηκε πρόστιμα το ΥΠΕΧΩΔΕ η Περιφέρεια έβγαλε Δελτίο τύπου για μία απο αυτές.

Λαμία 04-08-09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιβολή προστίμου ύψους 130.000 Ευρώ για παραβάσεις της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας
Με απόφαση του Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 130.000 Ευρώ στην εταιρεία «Μ.Ι.Μαΐλλης ΑΕΒΕ – Συστήματα Συσκευασίας» που βρίσκεται και λειτουργεί στα ... Οινόφυτα Νομού Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για παραβάσεις διατάξεων της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Παντελής Σκλιάς.
Το πρόστιμο επεβλήθη με εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) του ΥΠΕΧΩΔΕ, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν από κλιμάκιο επιθεωρητών στη μονάδα παραγωγής υλικών συσκευασίας της εταιρείας.
Ειδικότερα, μετά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις των ισχυουσών διατάξεων της περιβαλλοντικής νομοθεσίας:
1η Παράβαση Η εταιρεία μέχρι το έτος 2007 δεν διαχειριζόταν το επικίνδυνο απόβλητο που παραγόταν από την υφιστάμενη μονάδα Patenting – μονάδα θερμικής επεξεργασίας του χάλυβα (μίγμα μεταλλουργικού κωκ και μολύβδου) – σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία για τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων (ΚΥΑ 13588/725/2006, ΦΕΚ 383/Β/2006).
Για την παράβαση αυτή επεβλήθη πρόστιμο ύψους 64.000 Ευρώ.
2η Παράβαση Στο χώρο παραγωγής της εταιρείας διαπιστώθηκε η ύπαρξη επικίνδυνων αποβλήτων χρωμάτων σε βαρέλι, μαζί με αστικά απόβλητα καθώς και η ύπαρξη επικίνδυνων αποβλήτων χρωμάτων στις σχάρες-φρεάτια στο δάπεδο του χώρου παραγωγής. Η διαχείριση του παραπάνω επικίνδυνου αποβλήτου χρωμάτων δεν γινόταν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία για τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων (ΚΥΑ 13588/725/2006, ΦΕΚ 383/Β/2006).
Για την παράβαση αυτή επεβλήθη πρόστιμο ύψους 18.000 Ευρώ.
3η Παράβαση Η εταιρεία πραγματοποιούσε ανεξέλεγκτη διάθεση υγρών επικίνδυνων αποβλήτων στον Ασωπό ποταμό, μέσω του δικτύου ομβρίων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας για τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων (ΚΥΑ 13588/725/2006, ΦΕΚ 383/Β/2006).
Για την παράβαση αυτή επεβλήθη πρόστιμο ύψους 48.000 Ευρώ.



Για να μην ξεχνάμε Οι ρυπαντές μας, που έχουν τιμωρηθεί από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος, μέχρι σήμερα, είναι οι ακόλουθοι. Μην φοβάστε, σωστά διαβάζετε. Μερικοί ρυπαντές έχουν τιμωρηθεί 2, 3 και 4 φορές αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Και τώρα. Είναι σίγουρο ότι πληρώνονται τα πρόστιμα;
Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για έναν καταναλωτή να εκδηλώσει την εκτίμησή του προς μία εταιρία;

Αφίσα με νόημα, στο φως του φεγγαριού




Αφίσα με νόημα
Από Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τις προσεχείς ημέρες θα συζητηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο χαρακτηρισμός Δήμων ως τουριστικές περιοχές αφού παρθούν υπʼ όψιν οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.
Θεωρούμε ότι πρωταρχικός λόγος, τουλάχιστον για το Δήμο Άμφισσας και Ιτέας, είναι η πίεση των ......μεγάλων Σούπερ Μάρκετ προκειμένου (εκμεταλλευόμενοι το χαρακτηρισμό) να δουλεύουν και τις Κυριακές με ωράρια που θα είναι εξαντλητικά για τους εργαζόμενους ενώ θα «βουλιάξουν» σι μικροί αυτοαπασχολούμενοι έμποροι της περιοχής.
Καταγγέλλουμε την ειλημμένη (απʼ ότι φαίνεται) απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου που συνταυτίζεται απόλυτα με τις Θέσεις του γνωστού κ.Μίχαλου εκπροσώπου των μεγαλεμπόρων και μεγαλοεπιχειρηματιών του Επιμελητηρίου Αθηνών που εκφράζει τις πιο ακραίες αντεργατικές θέσεις εν ονόματι της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας.
Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους Άμφισσας και Ιτέας μην πάρουν τέτοιες αποφάσεις και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους να καταψηφίσουν τους χαρακτηρισμούς (Άμφισσας και Ιτέας).
Καλούμε τα εργατικά Σωματεία, τους εμπορικούς Συλλόγους να υψώσουν κίνημα διαμαρτυρίας και αντίστασης σε σχέδια, που απεργάζονται οι Κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εδώ και 15 χρόνια και που έχουν να κάνουν με την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων, την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση του τζίρου των μικρομεσαίων εμπόρων.

Κουίζ για τις παραλίες


Μια που καλοκαίριασε για τα καλά, χρειάζεστε και μερικά Κουίζ για την παραλία.

ΚΟΥΪΖ..

α) Τι κοινό έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο…Παναθηναϊκός ;

β) Η γριπη μεταδιδεται με την θεια κοινωνια;


Απαντήσεις......

α)….Θέλουν κι’ οι δυό ..προπονητή και…παίχτες …
Από Λιδωρίκι

β)Η γρίπη δεν μεταδίδεται με την θεία κοινωνία, γιατί τα κοχλιάρια προέρχονται από τις ιερές κουτάλες της μονής Βατοπεδίου απ' τις οποίες, όσοι έφαγαν, δεν έπαθαν τίποτα!!!
Από Lamianews

«Χοηφόρες» με τη Λ. Κονιόρδου και τον Ν. Ψαρρά στους Δελφούς

Το Θεσσαλικό Θέατρο συνεχίζοντας τον Αύγουστο την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, με την τραγωδία του Αισχύλου «Χοηφόρες», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και με πρωταγωνιστές τη Λυδία Κονιόρδου και τον Νίκο Ψαρρά. θα εμφανιστεί στους Δελφούς το Σάββατο: 8-Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Κώστας Τσιάνος αναφέρει:
Από το 1992, που ανεβάσαμε τις «Χοηφόρες» είχα την επιθυμία να ξαναπαρουσιάσουμε την τραγωδία του Αισχύλου, όχι μόνο γιατί σημείωσε τότε εξαιρετική επιτυχία, αλλά γιατί ήθελα να ξαναδουλέψω κάποια σημεία της παράστασης. Αλλωστε η προσπάθειά μου να βρω λύσεις στα παραστασιακά προβλήματα του αρχαίου δράματος μέσα από την έκφραση της λαϊκής μας παράδοσης, ολοκληρώνεται με τις «Χοηφόρες», μια τραγωδία που ... έλκει την καταγωγή από τις λαϊκές τελετουργίες.

Ο Αισχύλος στο δεύτερο μέρος της τραγωδίας του, «Ορέστεια» είναι ολοφάνερο πως είχε καταφύγει σε παραδόσεις και θρύλους που αναφέρονται στη λατρεία των νεκρών, στο ανακάλημα των ψυχών, στα εφιαλτικά όνειρα που προμηνύουν συμφορές, στους επιτάφιους θρήνους και προσφορές στις αναγνωρίσεις συγγενών, σε εξαγνισμούς, σε εξορκισμούς και σε νεκρολατρικούς χορούς, που ήταν πολύ διαδεδομένοι στην αρχαιότητα. Στοιχεία που τα συναντούμε στους νεότερους χρόνους σε παραλογές των δημοτικών μας τραγουδιών, σε λαϊκά παραμύθια, στο τυπικό των λαϊκών και θρησκευτικών τελετών, στα μοιρολόγια και σε λαϊκούς χορούς με έντονο τον τελετουργικό τους χαρακτήρα.

Για τους αρχαίους Έλληνες, οι νεκρολατρικοί χοροί ήταν χρέος ιερό και είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως από τους χορούς γύρω σε τάφους νεκρών,οι Έλληνες δημιούργησαν μορφές απ΄όπου άντλησαν πολλά στοιχεία οι αρχαίοι μας δραματουργοί. Ο χρόνος και ο Χριστιανισμός, εξαφάνισαν την κατηγορία αυτών των χορών. Ωστόσο, ο λαός τους διατήρησε μέχρι σήμερα, δίνοντάς τους άλλο περιεχόμενο και πολλούς απ΄αυτούς να τους χορεύει, σαν μνημόσυνο, προς τιμήν κάποιων ηρώων.(π.χ. ο χορός για τον Παύλο Μελά , στην δυτική Μακεδονία, ο «Καγκελευτός» στην Ιερισσό της Χαλκιδικής και άλλοι πολλοί).

Η παράσταση των «Χοηφόρων», προσπαθήσαμε να πάρει τη μορφή λαϊκού δρώμενου, γνωρίζοντας πως τα δρώμενα είναι προθεατρικές μορφές τέχνης, αλλά σ΄αυτά μπορεί να αναζητήσει κανείς τον πυρήνα του αρχαιοελληνικού δράματος. Και στην τωρινή μου περιπέτεια, πολύτιμος συμπαραστάτης είναι η αγαπημένη μου Λυδία Κονιόρδου που χωρίς αυτή δεν ξέρω αν θα συνέχιζα την έρευνά μου στο αρχαίο δράμα. Τη μουσική συνέθεσε ο στενός συνεργάτης μου Διονύσης Τσακνής γέννημα θρέμα του Θεσσαλικού κάμπου και κάτοχος των τοπικών μοιρολογιών, των ρυθμών και των εθίμων, ο Νίκος Ψαρράς στο ρόλο του Ορέστη, η Ελένη Ουζουνίδου στο ρόλο της τροφού, οι υπέροχες κυρίες που ερμηνεύουν τις «Χοηφόρες», οι άλλοι ηθοποιοί , οι μουσικοί με επικεφαλής τον φίλο μου Γιώργο Δεληγιάννη, ο βοηθός μου Σπύρος Αυγουστάτος, ο Απόστολος Ψυχράμης που δίδαξε την μουσική, πίστεψαν και εργάστηκαν με την ψυχή τους για το καλό της παράστασης και τους ευχαριστώ. Οι πολυπαινεμένες ενδυμασίες είναι της σπουδαίας Ιωάννας Παπαντωνίου που έχουν θαυμαστεί σε πολλές εκθέσεις στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Την σκηνοθετική μου εργασία την αφιερώνω στην Κυρία Ιωάννα Παπαντωνίου.

Μετάφραση : Κώστας Τσιάνος, Κοστούμια : Ιωάννα Παπαντωνίου, Μουσική: Διονύσης Τσακνής, Χορογραφία: Κώστας Τσιάνος, Μουσική Διδασκαλία : Απόστολος Ψυχράμης, Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Αυγουστάτος