Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Υπάρχει Δημοκρατία στα μπλόγκ;

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα μπλόγκ δεν είναι δημοκρατικά.
Παρόλο που είναι ένας χώρος που δίνει την δυνατότητα αντίλογου και διαλόγου, αυτό δεν φτάνει για να τα κάνει Δημοκρατικά.
Τα όρια της Δημοκρατίας κάθε μπλόγκ εξαρτώνται από τα όρια που βάζει ο διαχειριστής του.
Γι αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε.
Σαν πρώτο βήμα θα δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία από αυτές που δεν συνηθίζαμε. Ο λόγος που το κάνουμε είναι θεραπευτικός. Δείτε το σαν θεραπευτική αγωγή για να επανέλθουμε στην υγιή αντιμετώπιση των γεγονότων της επικαιρότητας.
Αν κάποιοι απο εσάς μας παρακολουθείτε καιρό μπορεί να έχετε μολυνθεί από την ασθένειά της μονομέρειας μας, οπότε πατώντας το περισσότερα ... θα καταλάβετε αν και εσείς χρειάζεστε θεραπεία. Οι υπόλοιποι δεν θα καταλάβετε τίποτα και θα πείτε οτι είναι απλά μια ακόμα φωτογραφία.
Δεν ανάρτησα την φωτογραφία στην αρχική σελίδα γιατί η θεραπεία σοκ μπορεί να έχει μοιραία αποτελέσματα. αν παρόλα αυτά το ζητήσετε θα το κάνω...

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν βουλευτές του Λάος μαζί με υφυπουργό της Κυβέρνησης , Νομάρχες Δημάρχους και κομματάρχες.
Αγαπητέ μπλόγκερ με την ωραία ιστοσελίδα "Με αγάπη για την Φιλαρμονική της Ιτέας", με συγχωρείς που χρησιμοποίησα την φωτογραφία σου ζουμαρισμένη, αλλά με το που είδα στην φωτογραφία σου όλους αυτούς που εγώ δεν βάζω στην δική μου , κάτι σκίρτησε μέσα μου. Δεν γίνεται λέω να βάζουν όλοι αυτές τις φωτογραφίες εκτός από εμένα, θα τις βάλω κι εγώ, έστω και σαν θεραπεία, αρκεί να μην μου βγει σε κακό και πάθω υποτροπή,
Στην φωτογραφία βλέπουμε τους κκ. Ιωάννη Μπούγα ( Υφυπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Φώκιδας), Αθανάσιο Μανανά ( Δήμαρχο Γραβιάς ), Άδωνη Γεωργιάδη ( Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ) , τον Δήμαρχο Δεσφίνας κ. Μαντζώρο Ευστάθιο, τον Νομάρχη Φωκίδας κ. Φουσέκη Νικόλαο καθώς επίσης και τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Φωκίδας κ. Γκελεστάθη Νικόλαο, στις εκδηλώσεις του Δήμου Γραβιάς

Οριστικές τοποθετήσεις - βελτιώσεις για καθηγητές της Φωκίδας

Η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Φωκίδας έδωσε στην Δημοσιότητα Πίνακα με τα μόρια των Καθηγητών που έχουν κάνει αίτηση για Οριστικές τοποθετήσεις και Βελτιώσεις θέσεως.
Μπορείτε να δείτε τον Πίνακα πατώντας Εδώ

Καθαίρεση Παντελεήμονος

Καθαιρέθηκε ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής. Στις τάξεις των μοναχών ανήκει πλέον ο Παντελεήμων Μπεζενίτης μετά την ομόφωνη απόφαση του εκκλησιαστικού δικαστηρίου να εφαρμόσει τη σχετική διάταξη του νόμου. Οπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος, το πρωί συνήλθε σε Συνεδρία το Πρωτοβάθμιο δι' Αρχιερείς Συνοδικό Δικαστήριο, συγκροτούμενο εκ των Μητροπολιτών: Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Μελετίου, ως Προέδρου, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Νικοδήμου, Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, Αργολίδος κ. Ιακώβου, Κίτρους και Κατερίνης κ. Αγαθονίκου, Φωκίδος κ. Αθηναγόρου, Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιακώβου, Άρτης κ. Ιγνατίου, Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου, εις αντικατάσταση του ... κωλυομένου να παραστεί Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Νικηφόρου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνου, κατόπιν του υπ' αριθμ. 1857/6.5.2009 εγγράφου του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, δια του οποίου διαβίβασε στην Ιερά Σύνοδο την υπ' αριθμ. 778/2009 αμετάκλητη απόφαση του Στ' Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, επί της υποθέσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 160 του Νόμου 5383/1932 «Περί Εκκλησιαστικών Δικαστηρίων και της προ Αυτών διαδικασίας».
Από http://www.athina984.gr/node/50153
Σχετικά αρθρα εδώ
και εδώ

Για την Φωκίδα 7 ευρώ το στρέμμα

Αποφασίσθηκαν οι επιπλέον ενισχύσεις για την ελαιοκαλλιέργεια.
Η επιτροπή έκρινε ότι οι Αγρότες της Φωκίδας θα πάρουν 7 ευρώ το στρέμμα σαν συμπλήρωμα για την παραγωγή που χάσανε . Υπενθυμίζουμε ότι οι επιπλέον ενισχύσεις είχαν αποφασιστεί μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Πατήστε επάνω στην Φωτογραφία για να δείτε τις ενισχύσεις που θα πάρουν οι άλλοι Νομοί.
Ήδη πάντως οι αγρότες της Φωκίδας αισθάνονται δυσαρεστημένοι με τα ποσά αυτά ,γιατί άλλοι Νομοί ενισχύθηκαν με πολύ περισσότερα.
Αυτή τους την δυσαρέσκεια θα την εκφράσουν με την αυριανή τους Συγκέντρωση.