Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ζητούν υπάλληλο για τα ΕΛΤΑ στους Δελφούς


ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΚΑΤ. ΔΕΛΦΩΝ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 30/4/2009

Σεισμός στο Ξυλόκαστρο, έγινε αισθητός και στην Ιτέα

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα Βόρεια του Κιάτου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή του Ξυλόκαστρου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το ... επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα Βόρεια του Κιάτου, 80 χιλιόμετρα Δυτικά της Αθήνας σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Απο Skai

Εκτός από αυτόν τον σεισμό απο ότι φαίνεται στην σελίδα του Εργαστηρίου Σεισμολογίας Πανεπιστημίου Πατρών άλλοι δύο μικροί σεισμοί έγιναν στην περιοχή μας σε Αγ Ευθυμία και Γαλαξίδι πολύ μικρού όμως μεγέθους.

Τα θέματα που είχε για την εβδομάδα που έρχονταν η Βουλή


Η κυβέρνηση φοβήθηκε τα νέα σκάνδαλα που θα ερχόταν αυτήν την εβδομάδα στην Βουλή και γι αυτό την έκλεισε άρον άρον

Β Ο Υ Λ Η Τ Ω Ν Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν
ΙΒ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Β΄

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΕ’
Δευτέρα11 Μαϊου 2009
‘Ωρα 6.00’ μ.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΣΤ’
Τρίτη 12 Μαϊου 2009
‘Ωρα 6.00’ μ.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΖ’
Τετάρτη 13 Μαϊου 2009
‘Ωρα 10.00’ π.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΗ’
Τετάρτη 13 Μαϊου 2009
‘Ωρα 6.00’ μ.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΘ ’
Πέμπτη 14 Μαϊου 2009
‘Ωρα 9.30’ π.μ.

Σ Χ Ε Δ Ι Α Ν Ο Μ Ω Ν

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

1. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του ... συνόλου του σχεδίου νόμου: «Λειτουργική Τακτοποίηση και λοιπές διατάξεις».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Μπαντουβάς και Ιωάννης Δριβελέγκας
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 7.5.2009, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 2 συνεδριάσεις.
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
2. Μόνη συζήτηση επί αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών όσον αφορά την πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες και την παροχή αυτών και άλλες διατάξεις.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Αναστάσιος Καριπίδης και Αθανασία Μερεντίτη
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 7.5.2009, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 3 συνεδριάσεις.
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
3. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας συνεργασίας στον τομέα της άμυνας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Υπουργών της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Όλγα Κεφαλογιάννη και Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
4. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας Πλαίσιο (Framework Agreement) μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής ʼμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού «ΑΤΗΕΝΑ», που αφορά στις υπηρεσίες μετακινήσεων και μεταφορών που παρέχονται από το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών των Αθηνών (AMSCC).
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Όλγα Κεφαλογιάννη και Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
5. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης (Μemorandum of Understanding) μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ιταλικής Δημοκρατίας που αφορά στη συνεργασία του Υπουργείου ‘Αμυνας της Ιταλικής Δημοκρατίας με το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών των Αθηνών (ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ-AMSCC), καθώς και της δι΄ ανταλλαγής Ρηματικών Διακοινώσεων (Verbal Notes) Συμφωνίας Τροποποίησης του Μνημονίου».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Όλγα Κεφαλογιάννη και Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
6. Μόνη συζήτηση επί αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Σύμβασης για την προστασία των παιδιών και τη συνεργασία σχετικά με τη διακρατική υιοθεσία».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Κυριάκος Γεροντόπουλος και Μιχαήλ Τιμοσίδης
Αθήνα, 8 Μαϊου 2009
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ