Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Καλλιθέας Βοιωτίας συναντήθηκε η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, την Τρίτη 5 Μαΐου σε καφενείο του χωριού. Στην συζήτηση οι κάτοικοι της Καλλιθέας εξέφρασαν την καθολική αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη δημιουργία δύο μεγάλων εγκαταστάσεων 35 ανεμογεννητριών στις θέσεις «ΠΥΡΓΑΡΙ» και «ΣΩΡΟΣ», η πρώτη σε πολύ μικρή απόσταση από τα σπίτια και το σχολείο του χωριού, από την εταιρία TERNA, χωρίς οι ίδιοι να συναινούν και παρά την εκπεφρασμένη αντίθεσή τους σε μια τέτοια ενέργεια. Δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να ... μην επιτρέψουν την δημιουργία της εγκατάστασης αυτής, ότι με την ενότητα όλων των κατοίκων και με όλα τα μέσα πάλης θα την αποτρέψουν γιατί πρόκειται για μια προσπάθεια άναρχης, χωρίς κανένα κεντρικό χωροταξικό σχεδιασμό εγκατάστασης που όχι μόνο δεν θα λύσει περιβαλλοντικά προβλήματα αλλά θα δημιουργήσει νέα και θα υποβαθμίσει την περιοχή. Τόνισαν ότι η ενέργειά τους να εμποδίσουν τα χωματουργικά μηχανήματα της εταιρίας, παρά την εμφάνιση και παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης είναι η αρχή μόνο των αγώνων τους και ότι αναμένουν από την Περιφέρεια, όπου κατέθεσαν αίτηση θεραπείας, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που πρόκειται να συζητήσει το θέμα τους και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έχει γνωμοδοτήσει θετικά, να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Οι εκπρόσωποι της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ενημέρωσαν τους κατοίκους για την σχεδιαζόμενη μετατροπή της Βοιωτίας σε ένα τεράστιο ενεργειακό κέντρο και τόνισαν την ανάγκη για ενότητα δράσης όλων των κατοίκων της με τον συντονισμό όλων των τοπικών κινήσεων, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα τους και δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν στην συνάντηση-συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου στο χωριό για το θέμα αυτό.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Θήβα press

Ένα βιβλίο για τον Κορινθιακό

Τίτλος: Ο κόσμος της ακτοπλοΐας στον Κορινθιακό κόλπο

Η θάλασσα, η επικοινωνία και τα μικροεπαγγέλματα

Συγγραφέας: Χαλάτσης, Γιάννης Γ.
Περιγραφή: Ο κόσμος της παράκτιας ακτοπλοΐας ήταν ένας κόσμος μαγικός που ακροβατούσε μεταξύ στεριάς και θάλασσας. Ο κόσμος αυτός "μετέφερε" πάνω στα ξύλινα σκάφη του πλήθος από βάσανα και καημούς των μετακινούμενων βιοπαλαιστών. Είναι αυτός που, με πολύ κόπο και χειρονακτική δουλειά, έφερε κοντά τους πληθυσμούς των απέναντι ακτών του Κορινθιακού κόλπου και βοήθησε στην επικοινωνία των Ρουμελιωτών με τους Μοραΐτες.
Γι' αυτόν τον κόσμο οι μνήμες λιγοστεύουν και σε ... λίγο, με το πέρασμα του χρόνου, θα ξεχαστούν. Στο παρόν έντυπο γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής του κόσμου της παράκτιας ακτοπλοΐας και διατήρησης της ναυτικής μνήμης των κατοίκων, κυρίως των βόρειων παράλιων περιοχών, του Κορινθιακού κόλπου.
Αν θέλετε διαβάστε και μια κριτική για το βιβλίο

Πόσα ζητάει η Ένωση για την ...ενεργοποίηση των δικαιωμάτων;

Ο τιμοκατάλογος που χρησιμοποιεί φέτος η Ενωση Άμφισσας για να ...ενεργοποιήσει τα δικαιώματα των επιδοτήσεων είναι αυτός της ΠΑΣΕΓΕΣ και φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία.
Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι φέτος στην αναμενόμενη επιδότηση προσθέτονται και οι επιδοτήσεις των παράλληλων δράσεων όπως Παραδοσιακός Ελαιώνας της Άμφισσας , βιολογικά κλπ.
Το κόστος που επιβαρύνει τους μικρούς παραγωγούς με αυτόν τον τρόπο είναι τεράστιο και ξεπερνά το 35% της επιδότησης. Πληρώνεται δε προκαταβολικά ένα χρόνο πριν εισπράξουν την επιδότηση, αν την εισπράξουν κιόλας. Οι μεγάλοι παραγωγοί αντίθετα πληρώνουν για ενεργοποίηση κάτω από ... 10% των αναμενόμενων επιδοτήσεων.
Η κυβέρνηση με την επιλογή της να δώσει στις Ενώσεις να διαχειριστούν τις πληρωμές των επιδοτήσεων και να φτιάξουν το νέο κτηματολόγιο, μετατρέπει τις επιδοτήσεις των αγροτών σε επιδοτήσεις των ...Ενώσεων και των ...μελετητών.
Το χειρότερο δε από όλα, είναι ότι πάλι δεν θα γίνει τίποτα και οι παραγωγοί θα εξακολουθούν να έχουν κυρώσεις και περικοπές στις επιδοτήσεις τους.
Τα ελαιουργικά μητρώα έγιναν φαίνεται για να μην λειτουργήσουν ποτέ, για να εισπράττουν ενεργοποιήσεις από τους αγρότες και να πληρώνουν μετά πρόστιμα πάλι οι αγρότες επειδή τίποτα δεν γίνεται.
Οι αγροτικοί σύλλογοι τι λένε για το θέμα αυτό;
Αν συμφωνούν τότε μπορούμε να σώσουμε την χώρα, ζητώντας για να ενεργοποιήσουμε το δικαίωμα να ...ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές να πληρώσουμε στις τράπεζες όσα μας ζητάνε για να μην παίρνουν από το κράτος συνέχεια επιδοτήσεις.

Ο Γρηγόρης Νιότης για το Δελφικό τοπίο και ο Μαγκριώτης για τις προκυρήξεις μελετών

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ , Βουλευτής Β ΠΕΙΡΑΙΑ
Προς
Τον Υπουργό Πολιτισμού , κ. Αντώνη Σαμαρά
Θέμα : Διαδικασία αναοριοθέτησης Ζωνών Α΄ και Β΄ Προστασίας και καθορισμού χρήσεων γης και όρων δόμησης στη Ζώνη Β΄ του αρχαιολογικού χώρου Δελφών και του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου

Εδώ και χρόνια, για τις ανάγκες της βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής του Ελαιώνα της Άμφισσας , κρίνεται απαραίτητη η αναοριοθέτηση των Ζωνών Α΄ και Β΄ Προστασίας του Δελφικού Τοπίου και ο επανακαθορισμός των χρήσεων γης καθώς και όρων των δόμησης εντός της Ζώνης Β΄.
Οι αλλαγές αυτές πρέπει να γίνουν με ... απόλυτο σεβασμό στην προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και με απόλυτο σεβασμό στην αισθητική του τοπίου . Δυστυχώς ο απαιτούμενος σεβασμός δεν υπάρχει, σύμφωνα με όσα έχουν τεκμηριωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ. Πολιτισμού , από την έως τώρα συμπεριφορά Δημοτικών και Νομαρχιακών Αρχόντων της περιοχής – με το γνωστό ζήτημα της οικοδόμησης εντός της ζώνης Β του Αρχαιολογικού Χώρου .

Δεν μπορεί λόγω των ιδιαιτεροτήτων και των περιορισμών η δραστηριότητα του ελάχιστου επιστημονικού προσωπικού της Ι΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων να εξαντλείται σε αυτοψίες .
Η περιοχή πρέπει να αναπνεύσει δίνοντας , μέσα από τις απαιτούμενες αλλαγές , με επιστημονικά , οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, την δυνατότητα σε αγρότες και επαγγελματίες να μπορούν με ξεκάθαρους όρους και προϋποθέσεις να επενδύσουν στην περιοχή και να αναπτύξουν την δραστηριότητα τους. Δεν μπορεί οι Δήμοι της περιοχής να ασφυκτιούν , να αδυνατούν να εκτελέσουν έργα γιατί ακόμη δεν έχουν καθοριστεί οι ζώνες και οι χρήσεις γης στην Ζώνη Β΄ του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αναοριοθέτησης Ζωνών Α΄ και Β΄ Προστασίας και καθορισμού χρήσεων γης και όρων δόμησης στη Ζώνη Β΄ του αρχαιολογικού χώρου Δελφών και του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου , από το Υπουργείο Πολιτισμού;
2. Ποιες είναι οι βασικές αλλαγές που προτείνονται σχετικά με τον καθορισμό χρήσεων γης και όρων δόμησης στη Ζώνη Β΄ του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου;
3. Ποιες είναι οι βασικές αλλαγές που προτείνονται σχετικά τις επιτρεπόμενες επαγγελματικές και παραγωγικές δραστηριότητες της Ζώνη Β΄ του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου;
4. Στη διαδικασία αναοριοθέτησης λαμβάνονται υπ όψη οι θέσεις και οι προτάσεις των Δήμων της περιοχής;
5. Η διαδικασία αυτή έχει την απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση , γίνεται με όρους κοινωνικής διαβούλευσης ;
Ο Βουλευτής
Γρηγόρης Νιώτης

Δήλωση Γ. Μαγκριώτη σχετικά με την προκήρυξη της σύμβασης εκπόνησης μελέτης της ΕΥΔΕ - Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ , Δήλωση, Δημόσια Έργα, Πολιτικός Εκπρόσωπος

O πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δημοσίων Έργων, Γιάννης Μαγκριώτης, σχετικά με την προκήρυξη της σύμβασης εκπόνησης μελέτης της ΕΥΔΕ - Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ με τίτλο «Ολοκλήρωση μελετών βελτίωσης οδικού άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίρριο στο τμήμα Μπράλος - Άμφισσα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε τις πανηγυρικές ανακοινώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων για την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκπόνηση μελέτης, με τίτλο «Ολοκλήρωση μελετών βελτίωσης οδικού άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίρριο στο τμήμα Μπράλος - Άμφισσα». Είναι γεγονός πως τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή και μεγάλο κομματικό πατριωτισμό για να μπορούν να πανηγυρίζουν, επειδή μετά πέντε χρόνια νεοδημοκρατικής εξουσίας επιτέλους ανακοίνωσαν το διαγωνισμό για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης. Χάθηκε το Γ΄ ΚΠΣ, χάθηκαν ανάπτυξη και πόροι. Ένα νομός και, η ευρύτερη περιοχή ταλαιπωρήθηκε, ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για πολλά χρόνια ακόμα, και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αδυνατούν να δουν αυτή την πραγματικότητα.

Τα πέντε άνυδρα χρόνια του νομού Φωκίδας είναι απόρροια συνειδητών κυβερνητικών επιλογών. Ίδια εικόνα, ίδια πραγματικότητα υπάρχει σε σχεδόν κάθε Περιφέρεια. Οφείλεται στην δραστική μείωση του ΠΔΕ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η ΝΔ, πιστή στο Νεοφιλελεύθερο δόγμα της, που είναι ενάντια στις δημόσιες πολιτικές, υπεξαίρεσε ουσιαστικά 15,5 δις ευρώ αθροιστικά από την ανάπτυξη της χώρας. Με τα χρήματα αυτά, θα είχαν μελετηθεί και θα είχαν κατασκευαστεί μέσα σε πέντε χρόνια πολλά έργα, κυρίως στην Περιφέρεια.

Η ΝΔ ασχολήθηκε μόνο με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που δημοπράτησε με το καθεστώς των Συμβάσεων Παραχώρησης. Δηλαδή, έργα που θα χρηματοδοτήσουν και θα κατασκευάσουν οι ιδιώτες και θα τα πληρωθούν με τα πανάκριβα διόδια, που ήδη από πέρυσι εισπράττουν, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν ακόμα αρχίσει.

Το τελευταίο σημαντικό οδικό έργο που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση στη Φωκίδα ήταν αυτό της παράκαμψης Γραβιάς, έργο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Είναι γεγονός, πως λίγο μετά τις εκλογές του 2004, εγκαινιάστηκε επιτυχώς, από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ν.Δ. Πέντε ολόκληρα χρόνια υποσχέσεις και μεγάλα λόγια για την Φωκίδα.

Το Γ΄ ΚΠΣ τελείωσε και αφήνει πίσω χωρίς ουσιαστικά έργα τη Φωκίδα, παρ' ότι στην έναρξή του, το 2002, πολλά έργα στη Φωκίδα, είτε ήταν σε εξέλιξη, είτε είχαν δημοπρατηθεί. Ενδεικτικά, αναφέρω το Κολυμβητήριο Άμφισσας, το κτίριο του ΤΕΙ, τον άξονα Αγ. Ευθυμία - διασταύρωση με Φυλακές Μαλανδρίνου.

Τέλος, για να κατανοήσουμε τον «άθλο» που επιτέλεσε η κυβέρνηση της ΝΔ στη Φωκίδα, με βάση και τη δική της επίσημη ανακοίνωση, η μελέτη για την βελτίωση του οδικού άξονα στο τμήμα Μπράλος - Άμφισσα θα ολοκληρωθεί, στην καλύτερη περίπτωση, ενάμισι χρόνο από σήμερα. Συνεπώς, και πάλι στην καλύτερη περίπτωση, η προετοιμασία της δημοπράτησής του, και ακόμη περισσότερο η έναρξη κατασκευής του, θα είναι τρία χρόνια από σήμερα. Πόροι δεσμευμένοι στο ΕΣΠΑ δεν υπάρχουν από την κυβέρνηση για την κατασκευή του. Συνεπώς, είναι αβέβαιη η έναρξη κατασκευής του έργου μετά τρία χρόνια, εάν είναι κυβέρνηση η Ν.Δ., που δεν θα είναι.

Το ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευτεί για την γενναία αύξηση του ΠΔΕ και τον επανασχεδιασμό διάθεσης των πόρων του Δ΄ ΚΠΣ, με αποκλειστικότητα στην Περιφέρεια. Συνεπώς, είναι η μόνη εγγύηση για να διασφαλιστούν πόροι για την κατασκευή του έργου αυτού, όπως και των ημιτελών υποδομών της Φωκίδας.

Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέκος Αλαβάνος απέστειλε σήμερα στον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, στη Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλ. Παπαρήγα και τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη επιστολή-πρόταση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Η ρύθμιση του άρθρου 86 του Συντάγματος και ο νόμος 3126/2003 για την ποινική ευθύνη των Υπουργών έχει ως συνέπεια, από τη μια, η Βουλή και η πολιτική ζωή να εγκλωβίζονται σε μια συνεχή συζήτηση περί σκανδάλων, να εκτοπίζονται από το κέντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας (ανεργία, εισόδημα, παιδεία, υγεία κ.α.) κι από την άλλη, κανείς, νυν ή πρώην Υπουργός, να μην παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.

Θεωρούμε ότι στην πρώτη αναθεώρηση του ... Συντάγματος το άρθρο 86Σ πρέπει να αναθεωρηθεί και να ισχύσει στην Ελλάδα η διαδικασία που ισχύει σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή η παραπομπή και η δίωξη των πολιτικών, οι οποίοι ενδεχομένως έχουν υποπέσει σε ποινικό αδίκημα, να γίνεται από την τακτική δικαιοσύνη, όπως συμβαίνει και με κάθε πολίτη. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται μέχρι τότε.

Μαζί με τον Φ. Κουβέλη , κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε προ ολίγων ημερών συνάντηση με ομάδα διαπρεπών συνταγματολόγων, καθηγητών στο Πανεπιστήμιο.

Κοινή ήταν η άποψη ότι ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν μπορεί να αλλάξει επί της ουσίας με δεδομένη τη δέσμευσή του από το άρθρο 86Σ.
Κοινή όμως ήταν και η άποψη ότι υπάρχει λύση, την οποία και προτείναμε στη Βουλή.

Η πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη διαβιβάζει στη Βουλή στοιχεία τα οποία σχετίζονται με μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργούς και αδικήματα της παραγράφου 1 του άρθρου 86Σ, με αυτοδέσμευση όλων των πολιτικών κομμάτων να στέλνονται, χωρίς καμία καθυστέρηση, στη Δικαιοσύνη, μέσα από τυπική διαδικασία της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, χωρίς τα μέλη της να εξετάζουν την ουσία της υπόθεσης, με το δεδομένο ότι η Βουλή δεν μπορεί να μετατρέπεται σε δικαστήριο.

Με αυτό τον τρόπο και η Βουλή δεν θα αναλώνεται με τις προαναφερόμενες υποθέσεις και αυτές θα μπορούν ερευνώνται και να αντιμετωπίζονται με τις διαδικασίες της τακτικής δικαιοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ήδη, αυτή την δέσμευση.

Σας προτείνουμε να συμβάλλετε με μια ανάλογη αυτοδέσμευση, που θα συντελέσει στην αποκατάσταση της βαριά πληγωμένης αξιοπιστίας του Κοινοβουλίου και των Κομμάτων και θα έχει την ομόθυμη υποστήριξη των πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.»

Προκυρήξεις μελετών αξίας 8 εκατομυρίων ευρώ

8,οοο,οοο ευρώ για μελέτες, τα 3 εκατομμύρια για την μελέτη της παράκαμψης της Αράχωβας και τα 5 εκατομμύρια για την μελέτη Μπράλου - Άμφισσας.
α) Στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης – με χρηματοδότηση από το Γ’ ΚΠΣ – των μελετών των οδικών έργων νέας γενιάς, η κατασκευή των οποίων εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, η ΕΥΔΕ – Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ, προχώρησε στην προκήρυξη της σύμβασης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Ολοκλήρωση μελετών παράκαμψης Αράχοβας» και προεκτιμώμενο ύψος 2.934.699,12 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Επίσης ...
β) Προκηρύχθηκε η μελέτη του τμήματος Μπράλου – Άμφισσας
Η ΕΥΔΕ – Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ προχώρησε στην προκήρυξη της σύμβασης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Ολοκλήρωση μελετών βελτίωσης οδικού άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίρριο στο τμήμα Μπράλος - Άμφισσα» και προεκτιμώμενο ύψος 4.999.216,84 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Συμμετοχή του κ. Τριαντάφυλλου Ελευθερίου σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής που θα γίνει στο 'Π' στο Γκάζι


Aπό το stoforos.blogspot.com:

Όπως το δημοσίευσαν τα Kastellia .gr


O εξαιρετικός ζωγράφος και συγχωριανός μας Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, μετέχει σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής που θα γίνει στο "Π" στο Γκάζι (Ευπατριδών 7)

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:30, από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 21 Μαΐου.

Φυλλάδιο της έκθεσης:......

Θέσεις εργασίας στον Δήμο Γραβιάς

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΕΡΓΑΤΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ......
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ1
ΦΟΡΕΑΣΔΗΜΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑΦΩΚΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ28/4/2009
ΔΗΜΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣΙστοσελίδα
Τηλέφωνα: 22650-91226, 22650-91333