Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ημιτελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών Α2 στην Ιτέα

Οι αγώνες στην Α2 γυναικών δεν γίνονται με το σύστημα της πρώτης εθνικής δηλαδή με έδρες αλλά σε τουρνουά , με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Από αυτές, οι δύο πρώτες θα πάρουν τη εισιτήριο για το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί σε περιοχή που θα ορίσει η ομοσπονδία και ο τελευταίος θα πάρει την άγουσα για την Β΄ εθνική.
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας θα γίνει στις 2 και 3/5/2009 η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας Α2 γυναικών του δεύτερου ομίλου. Οι ομάδες του ... δεύτερου ομίλου είναι: Πανιώνιος, Ιτέα, Τρίτωνας Αμαρουσίου και Ιωνικός Νίκαιας.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Σάββατο 2/5/2009
Πανιώνιος - Ν.Ο. Ιτέας ώρα 19.30
Τρίτωνας Αμαρουσίου - Ιωνικός Νίκαιας.ώρα 20.30

Κυριακή 3/5/2009
Πανιώνιος - Ιωνικός Νίκαιας ώρα 10.00
Τρίτωνας Αμαρουσίου - Ν.Ο. Ιτέας ώρα 11.00


Κυριακή 3/5/2009
Τρίτωνας Αμαρουσίου - Πανιώνιος ώρα 17.30
Ν.Ο. Ιτέας - Ιωνικός Νίκαιας ώρα 18.30

Τις ίδιες ημέρες θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρώτου ομίλου, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με την συμμετοχή των ομάδων ΝΟΑΝ, ΝΟ Ρεθύμνου, Αρίωνας Γλυφάδας, ΝΟ Χανίων.

Χάλκινο μετάλιο στο Ομαδικό για την Άμφισσα στο σκάκι

Με μια τελετή λήξης, που είχε έντονο το χρώμα από τις σημαντικές επιτυχίες των αθλητών της ΕΣΚΑ , χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό και πάρα πολύ καλές θέσεις και πλασαρίσματα στο Ατομικό ολοκληρώθηκαν το 21 Ατομικό και 7ο Ομαδικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Porto Carras της Χαλκιδικής.

Το Ομαδικό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο , σε ένα τουρνουά 6 γύρων, όπου η Ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας με τους Μαγκλάρα Θεμιστοκλή, Παπακωνσταντίνου Δημήτρη, Στεργίου Μιχάλη, Καλλία Βασιλική Τσαμαντάνη Έλλη , (όλοι αθλητές της Ε.ΣΚ.Άμφισσας), κατέλαβε την τρίτη θέση συγκεντρώνοντας 9 πόντους (4 νίκες, 1 ισοπαλία , 1 ήττα) ανάμεσα στα ... τριάντα καλύτερα σχολεία της Ελλάδος . Ήταν ένα συγκλονιστικό τουρνουά για την ομάδα του 1 Δημοτικού Σχολείου που αν είχε λίγη τύχη θα μπορούσε να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.
Από http://www.eskachess.gr/