Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Βράχος Καστρακίου-Αστέρας Ιτέας 1-1

Απο το Sportrikala
Ήθελε τη νίκη, αλλά...βολεύτηκε και με την ισοπαλία(1-1). Ο Εθνικός δεν τα κατάφερε να πάρει το τρίποντο από το ματς με τον Αστέρα Ιτέας
Ο Εθνικός Καστρακίου είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών λόγω τιμωριών και τραυματισμών ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε άλλους δύο βασικούς του παίκτες, τους Ράτζα και Μόκα λόγω τραυματισμού και πάλι. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Αστέρας Ιτέας ο οποίος έδειξε με την απόδοσή του ότι δίκαια βρίσκεται στις ... πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 3' ο Γιαννακόπουλος βρήκε τον Σαχινίδη σε πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ για να καταλήξει ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 8' όταν ο Πρεκατές έβγαλε μόνο του τον Ντούβλη ο οποίος απέναντι από τον Καρανάσιο πλάσαρε άουτ.

Στο 24' ο Πρεκατές έκανε μία κάθετη πάσα ο Σκόνδρας και ο Ντούβλης ήταν αφύλαχτοι, αλλά ο Καρανάσιος βγήκε από την περιοχή του και κατάφερε κι έδιωξε.

Στο επόμενο λεπτό ο Σαχινίδης μπήκε από πλάγια, γύρισε στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος σούταρε για να διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ντάσκας.

Ο Αστέρας Ιτέας έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 27' όταν ο Σαχινίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε και τον Ντάσκα κι από πολύ πλάγια πλάσαρε, αλλά ο Ράτζας πρόλαβε κι έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Ο Εθνικός Καστρακίου απάντησε με γκολ στις ευκαιρίες του Αστέρας. Στο 31' ο Πρεκατές βρήκε τον Κόκοβα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με συρτό πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως διατηρώντας τον ρυθμό τους ισοφάρισαν λίγο αργότερα. Στο 34' ο Γιαννακόπουλος από πλάγια βρήκε τον Σαχινίδη σε θέση φορ κι αυτός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Ιτέας ήταν πιο επιθετικός, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Γενικά το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε τις φάσεις που είχε το πρώτο.

Καλή η διαιτησία του Ευαγγέλου όπως και των βοηθών του Θάνου και Καρρά του ΣΔΠ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ: Ντάσκας, Αγόρου, Αναστασίου, Ράτζας (59' λόγω τρ. Τσιαούσης), Βλάχος, Σκόνδρας, Κουλουκτσής, Ντούβλης (90' Ζαρακότας), Μόκας (83' Νούλας), Πρεκατές, Κόκοβας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Καρανάσιος, Αραμπατζής, Γουβαλάρης, Πέττας, Καρτσακλής, Βαλτογιάννης, Ζούρκος, Ξαγοράρης (85' Παππάς), Πιπινίκας, Γιαννακόπουλος (65' Νταλαπέρας), Σαχινίδης (90' Σκεπάρνιας).

Νοικιάσανε ελικόπτερο για Ιτέα και βοήθησαν να αποδράσει ο Παλαιοκώστας

Εκτός από το Λιμάνι πιάσαμε δουλειές και με τα ελικόπτερα στην Ιτέα.
Με ελικόπτερο που ξεκίνησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε προορισμό όπως δηλώθηκε η Ιτέα απέδρασε ο γνωστός για την παρόμοια απόδραση το 2006 Παλαιοκώστας.
Συνεργάτης του Παλαιοκώστα το νοίκιασε για να πάει στην Ιτέα και προφανώς πάνω από τον Κορυδαλλό του είπε να κάνει μια … στάση και πέταξε κάτω μια ανεμόσκαλα. Λίγα λεπτά αργότερα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια Αφιδνών, όπου δύο μαύρα τζιπ περίμεναν τους δραπέτες. Ο πιλότος βρέθηκε αλλού με ... κουκούλα στο κεφάλι και λέγεται Θεοφιλόπουλος.
Η είδηση: Απόδραση - καρμπόν με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν, σήμερα το μεσημέρι για δεύτερη φορά οι υπόδικοι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι. Να σημειωθεί ότι οι δύο κρατούμενοι είχαν μεταφερθεί έκτακτα στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή αύριο θα προσέρχονταν σε δικαστήριο (!!!). Οι δύο κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση, όπου κρατούνταν, στον προαύλιο χώρο των φυλακών και από εκεί ανέβηκαν με ανεμόσκαλα σε ελικόπτερο που πετούσε πάνω από τις φυλακές.Να σημειωθεί ότι όπως μεταδίδουν αναγνώστες μας από την περιοχή, το τρίγωνο Κοκκινιά - Κορυδαλλός - Σχιστό ήταν από το πρωί σε μια εναέρια αναστάτωση. Ως εκ τούτου το σχέδιο ήταν (πάλι) καλά οργανωμένο. Κάτοικοι της περιοχής άκουγαν από τις 12.00 ένα ελικόπτερο (ίσως και 2 ) να κόβουν βόλτες στον αέρα της περιοχής.«Η ιστορία επαναλαμβάνεται 2 φορές…»είπε κάποιος. Αλλά οι αρχές χαμπάρι. Πληροφορίες μας λένε, επίσης, πως οι συγκρατούμενοι χάρηκαν ιδιαίτερα για την απόδραση.Η διαφορά με τη προηγούμενη απόδραση του 2006, είναι πως τώρα το ελικόπτερο δε προσγειώθηκε μέσα.

Εκδήλωση του Δήμου Ιτέας για τις αποκριές

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Δήμου Ιτέας στον Μώλο το Σάββατο το πρωί στις 11.
Στην εκδήλωση υπήρχε το ίδιο συγκρότημα με τις ίδιες στολές, με τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους που είχε χρησιμοποιηθεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους εργαζόμενους του Δήμου.
Η προσέλευση ήταν περιορισμένη μιας και το Σάββατο το πρωί όσοι δεν εργάζονται κάνουν τα ψώνια και τις ετοιμασίες της εβδομάδας.
Η εκδήλωση δεν είχε διαφημιστεί καθόλου με αποτέλεσμα οι εκδηλώσεις που γίνονται από τους συλλόγους γονέων των σχολείων να είναι πολύ καλύτερες.
Ο Δήμος για τις απόκριες δεν κατάφερε και φέτος να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ευτυχώς που υπάρχει η Άμφισσα και το Γαλαξίδι και μπορούν και αναπληρώνουν το κενό οι κάτοικοι.
Αντί να κάνεις τέτοιες άσχετες εκδηλώσεις καλύτερα Δήμαρχε δώσε αυτά τα χρήματα για να επαναλειτουργήσει το χορευτικό τμήμα του Δήμου που το σταμάτησες χωρίς λόγο.