Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Ο Σπύρος Μούρτος με πενταετές συμβόλαιο στην ΚΑΕ Άρης


Ο Σπύρος Μούρτος υπέγραψε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πενταετούς χρονικής διάρκειας.
Μία απόφαση που ήταν ειλημμένη από την αρχή της περιόδου από την ΚΑΕ Άρης και τον Αντρέα Ματσόν, οι "κίτρινοι" να δώσουν φέτος ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ τους.
Ένα από αυτά είναι και ο Σπύρος Μούρτος που μία μέρα μετά συμπληρώνοντας το 18ο έτος της ηλικίας του, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πενταετούς χρονικής διάρκειας με τον Άρη.
Ο νεαρός άσος από την Ιτέα δήλωσε ... λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου για αυτό το πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι: "Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να παίξω στον Άρη και αισθάνομαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό πραγματικότητα".
"Είναι τιμή μου μάλιστα ότι υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω πολύ σκληρά για να δικαιώσω τον προπονητή μου, αλλά και την Διοίκηση του συλλόγου που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν αυτήν την μεγάλη ευκαιρία".

Ο Σπύρος Μούρτος έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στον ΓΣ Ιτέας αγωνιζόμενος στην παιδική, την εφηβική, αλλά και την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Τον Ιούλιο του 2007 ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έκανε το μεγάλο άλμα ερχόμενος στον ΑΡΗ όπου αγωνίστηκε πέρσι στο εφηβικό τμήμα.
Την φετινή αγωνιστική χρονιά οι υποχρεώσεις του αναμένεται να είναι αυξημένες αφού εκτός από την εφηβική ομάδα, ο Αντρέα Ματσόν πρόκειται να του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του αγωνιζόμενος και στην ανδρική ομάδα.

Σημαντικότερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του Μούρτου ήταν η συμμετοχή του στον τελικό του Εφηβικού Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ την περσινή αγωνιστική περίοδο κόντρα στο Μαντουλίδη, ενώ συμμετείχε επίσης στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων και της Εθνικής Εφήβων. Επίσης έχει στεφθεί Πρωταθλητής της ΕΣΚΑΣΕ τόσο με την παιδική, όσο και με την εφηβική ομάδα του ΓΣ Ιτέας. Ιστοσελίδα ΚΑΕ Άρης

17 εκατ. ακάλυπτες επιταγές μοίρασε η Περιφέρεια σε εργολάβους.

Μαύρη Πρωτοχρονιά θα κάνουν όσοι περίμεναν ότι θα μπορούσαν να εισπράξουν κάποια χρήματα από έργα που έχουν εκτελέσει στο δημόσιο. Πίστεψαν και τις δηλώσεις της νέας Περιφερειάρχη κας Κατερίνας Διαμαντοπούλου και περίμεναν υπομονετικά μέχρι το μεσημέρι της σημερινής μέρας έχοντας εκδοθεί μένει επιταγές αλλά χωρίς αντίκρισμα στην τράπεζα της Ελλάδος.

Τα 17 εκατ. Ευρώ που υποτίθεται ότι θα απειλούν τις προηγούμενες ημέρες η κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου δεν έφτασαν ποτέ στη Στερεά Ελλάδα, οι επιταγές είναι ακάλυπτες και πλέον κανείς δεν ξέρει πότε θα πληρωθούν.
Πληροφορίες από εργολάβους που ήρθαν σε επαφή με την περιφέρεια σημειώνουν ότι «θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνουν πληρωμές μέσα ... στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου». Πληροφορίες ωστόσο από υπηρεσιακούς παράγοντες λένε ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού παρέπεμπαν για πληρωμές μετά από τροποποίηση του προϋπολογισμού ίσως στα μέσα του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση όμως η διακήρυξη από την πλευρά της κας Κατερίνας Διαμαντοπούλου πήγε στον αέρα και εκατοντάδες άνθρωποι έμειναν απλήρωτοι χρονιάρες μέρες.

Μέσα σε αυτά τα χρήματα ήταν και εκείνα που αφορούν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Από lamianews