Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

2ος Παμφωκικός διαγωνισμός ποήματος διηγήματος

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι "Φίλων της τέχνης" Ιτέας σε συνεργασία με την εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών Αθηνών, προκηρύσσει για δεύτερή συνεχόμενη χρονιά. Παμφωκικό διαγωνισμό ποιήματος-διηγήματος
Στην κατηγορία των ποιημάτων οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με ένα
δακτυλογραφημένο ανέκδοτο κείμενο που δεν θα υπερβαίνει τους σαράντα στίχους και δεν Θα είναι μικρότερο από δέκα.
Σε αυτήν την κατηγορία ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί:
1) για μαθητές από 8 έως 12 ετών
2) για μαθητές από 13 έως 17ετών
3) για ενήλικες από 18 και πάνω Στην κατηγορία του διηγήματος οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ... συμμετάσχουν με ένα ανέκδοτο Κείμενο τριών έως έξι σελίδων με ελεύθερο θέμα.
Σε κάθε κατηγορία από τις παραπάνω θα δοθούν τρία βραβεία , τρεις έπαινοι καθώς και τιμητικές διακρίσεις. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα κείμενα τους σε πέντε αντίτυπα με απαραίτητη προϋπόθεσή να χρησιμοποιήσουν ψευδώνυμο. Θα πρέπει όμως στο εσωτερικό του φακέλλου να υπάρχουν Το ονοματεπώνυμο, η ηλικία , η διεύθυνση και το τηλέφωνο του δημιουργού.
Τα έργα δεν Θα επιστρέφονται ενώ ο διαγωνιζόμενος που δεν θα πληροί τους παραπάνω όρους αυτομάτως θα αποκλείεται.
Επιπλέον για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει θα πρέπει απαραίτητα να εγγραφεί ως μέλος στο σύλλογο «Φίλων της τέχνης».
Οι διαγωνιζόμενοι Θα μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους στα γραφεία του Συλλόγου (Κίρρας και Φωκίδη) μέχρι το τέλος Μαΐου 2010 κατά τις απογευματινές ώρες ενώ μπορούν, αν το θελήσουν, να διαγωνιστούν και στις δύο κατηγορίες. Ο τόπος και ο χρόνος βράβευσης θα ανακοινωθούν μόλις τελειώσει π διαδικασία συλλογής των έργων.
Τηλέφωνο γιο περαιτέρω πληροφορίες: 6972715454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου