Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Τα χιόνια στον Παρνασσό και οι τιμές του χιονοδρομικού.

Έπεσε το πρώτο χιόνι στα γύρω βουνά και καταλάβαμε πλέον ότι ήρθε ο Χειμώνας. Τέτοιες ημέρες είναι πολύ ωραίες για να τις εκμεταλλευθείς για μια ωραία βόλτα στην φύση. Τις επόμενες ημέρες τα παιδιά θα έχουν διακοπές από τα σχολεία ενώ θα υπάρχουν αρκετές αργίες και για τους εργαζόμενους.
Έχουμε να σας επισημάνουμε μια βόλτα που πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να την κάνετε στις γιορτές.
Σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να πάνε στο χιονοδρομικό Παρνασσού για να κάνουνε σκι θα τους πρότεινα να το ... ξανασκεφτούν. Οι τιμές θα είναι διπλάσιες για τις εορταστικές ημέρες με αποτέλεσμα μια οικογένεια με δύο παιδιά να χρειάζεται πάνω από εκατό ευρώ για να κάνει σκι για μια ημέρα. Αν υποκύψει και πάρει και κανένα καφέ ή οτιδήποτε φαγώσιμο η απώλεια εισοδήματος θα αντιστοιχούσε στα χρήματα που θα έχανε, αν έκανε μια με δύο εβδομάδες ...απεργία.
Κοντά είμαστε εξάλλου όσοι δεν έχετε χρήματα για πέταμα περιμένετε λίγες ημέρες, με λιγότερο κόσμο θα περάσετε καλύτερα. Τα χιονοδρομικά έχουν ιδιωτικοποιηθεί και πρέπει να προσέχεις πολύ για να σε γδάρουν όσο το δυνατόν λιγότερο.
Οι τιμές του χιονοδρομικού θα είναι φέτος οι εξής και αυτές είναι οι τιμές για την βόλτα με τους αναβατήρες άντε και καλό πραγματικό χειμώνα επιτέλους.