Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Συλλογή υπογραφών ενάντια στα Μεταλλεία στην Οίτη

ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!
http://www.gopetition.com/online/19993.html
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ
Τον τελευταίο καιρό μεταλλευτική εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Οίτη, σε δάση και δασικές εκτάσεις, δημόσιες και ιδιωτικές, ακόμα και μέσα στον Εθνικό Δρυμό, σε προστατευόμενες περιοχές από το ΝΑΤURA 2000 και Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την προστασία των πτηνών, αλλά και κοντά σε χωριά και αρχαιολογικούς χώρους.
Σας παρακαλούμε να ... υπογράψετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και να προωθήσετε το κείμενο συγκέντρωσης υπογραφών, που είναι στη διεύθυνση :
http://www.gopetition.com/online/19993.html

και λέμε

OXI μεταλλεία στο βουνό της Οίτης.


Προωθήστε το στις δικές σας λίστες e-mail.

Είναι ανάγκη να συγκεντρωθούν πολλές υπογραφές

με εκτίμηση

http://www.e-ecology.gr

http://mountain-oiti.blogspot.com


ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!

Η ΟΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΙΩΝΑ!!

Δυστυχώς από ότι βλέπω από το τελευταίο σύνθημα των γειτόνων μας γίναμε παράδειγμα προς αποφυγή

Η ΕΛΠΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ


Στις 18 Δεκεμβρίου πρόκειται να χορηγηθεί στην Οδική Βοήθεια της ΕΛΠΑ (ΟΒΕΛΠΑ), η πανελλαδική άδεια λειτουργίας που βασίζεται στις διατάξεις του Νόμου για τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Τη φετινή χρονιά μάλιστα, η εταιρία συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στους Έλληνες αυτοκινητιστές.
Για την εξυπηρέτηση των 300.000 οχημάτων και ... 150.000 συνδρομητών η ΟΒΕΛΠΑ διαθέτει 260 οχήματα (μοτοσικλέτες και γερανοφόρα –πλατφόρμες), 600 άτομα προσωπικό και 100 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια. Οι υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ καλύπτουν και το εξωτερικό, αφού είναι μέλος της FIA –Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της ΑΙΤ (Διεθνής Τουριστικής Ένωσης), ενώ συνεργάζεται με όλες τις λέσχες αυτοκινήτου της Ευρώπης, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ασίας και άλλων κρατών.
Απο την Ιστοσελίδα http://autocarnet.blogspot.com

Μια εικόνα Χίλιες λέξεις

Τι να πρώτο θαυμάσεις σε αυτήν την φωτογραφία της Ιστοσελίδας του Δήμου. Πρώτα από όλα ο κυματοθραύστης, εντυπωσιακός, τεράστιος με σκαλιά που ανεβαίνουν σε Δεύτερο και σε Τρίτο επίπεδο . Τα κύματα δε, τεράστια λες και βρισκόμαστε στον Ατλαντικό, ή μήπως εκεί βρισκόμαστε στα αλήθεια; Εμείς που θυμόμαστε το μέρος κάπως έτσι τι γίνεται έχουμε χάσει την πρόοδο που συντελέστηκε ή είμαστε κάτοικοι άλλης Ιτιάς. Σε ποια Ιτιά ζούμε και μας το κρύβετε; Πόσες αλλαγές έχει κάνει ... τέλος πάντων αυτός ο Δήμαρχος; Σε ποια πόλη μας καλωσορίζετε κύριε Δήμαρχε;
Το δεύτερο που μας εντυπωσιάζει είναι οι συχνές ερωτήσεις των πολιτών που έχουν ξεκινήσει να γίνονται από το 2002 ενώ η Ιστοσελίδα μόλις παραλήφθηκε. Τελικά αυτοί που την φτιάξανε δουλεύανε αρκετά χρόνια για να την στήσουν και εμείς τους παρεξηγήσαμε.
Από ότι διαβάζω, βλέπω ότι τα έργα θα τελειώσουν στην κεντρική πλατεία του Δήμου τον Ιούνιο όπως δηλαδή και στον Δήμο Καλλιέων. Μπράβο στην πληροφορική, μας συντόνισε και στα έργα .

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπω επίσης και την επιλογή Ολυμπιακό χωριό που έχει η ιστοσελίδα . Τι γίνεται ρε παιδιά θα γίνει και Ολυμπιακό Χωριό στην Ιτέα και δεν μας το λέτε;
Τελικά όποιος είναι μερακλής δεν κρύβεται στην δουλειά που κάνει είτε είναι Ιστοσελίδα είτε οτιδήποτε άλλο.

Μ' αυτά και με αυτά πάντως έχω μια ιδέα πως θα γλυτώσουμε και λίγα έξοδα απο το καρναβάλι της Ιτέας. Το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού μπορεί να αρχίσει:
Βρείτε που είναι ο κυματοθραύστης και προχωρήστε, βρείτε το ολυμπιακό χωριό και θα γίνεται ο Καρνάβαλος του 2009. Δεν έχετε και πολλές πιθανότητες να τα βρείτε και να κερδίσετε το βραβείο, μόνο ο Δήμαρχος ξέρει που είναι, ή μήπως ούτε και αυτός.