Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Κρίσιμο ματς την Κυριακή για τον Αστέρα Ιτέας


Ο Αστέρας Ιτέας την Κυριακή 7-12-08 δίνει σημαντικό ματς με την Καρδίτσα στις 3:00 το μεσημέρι. Το ματς δίνεται στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής Οι φίλαθλοι είναι καλό ...να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο πλευρό του Εφραίμ


Φάνηκε επιτέλους και η Φωκίδα στο μεγάλο κανάλι, αλλά δεν ήταν για καλό σκοπό. Ο Νεκτάριος Μουλατσώτης μόλις γύρισε από το Βατοπέδιο και είτε το επέλεξε ο ίδιος, είτε τον επέλεξε ο Εφραίμ εμφανίστηκε σαν συνήγορος του διαβολο-καλόγερου. Είχε μια εμφάνιση φτωχική που δεν θύμιζε άλλες του εμφανίσεις και με έναν πλεκτό σκούφο στα μαλλιά μόνο. Οι RASA-del και η ma-deus, μας είπε πως δεν είναι υπεράκτιες εταιρείες και πως όλοι οι Ηγούμενοι του Αγίου Όρους θα έπρεπε να κατηγορηθούν.
Όταν συνδυάσουμε την ...
πληροφορία για την μηνιαία χρηματοδότηση από τον Εφραίμ της Μητρόπολης Ναυπακτίας , την καταγωγή της Οικογενείας Πελέκη από την περιοχή όπου ο αδελφός της συμβολαιογράφου και συνεργάτης της μονής προσπάθησε να εκλεγεί και βουλευτής με την ΝΔ, την φανερή προσπάθεια να υπερασπίσει τον Εφραίμ στην τηλεόραση πιστεύουμε ότι και ο Μουλατσιώτης στην ίδια ομάδα ανήκει. Από την όλη ομάδα πάντως πιο καλοί από όλους είναι οι νέοι χριστιανοί του κυβερνώντος κόμματος που έχουν καταλάβει το νόημα της Θεολογίας και προετοιμάζονται για επικερδείς επιχειρήσεις αύριο και στα Μοναστήρια.